Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Posiadaczki kotkow, piesko, zolwikow, rybek i innych zwierzatek domowych i nie :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-06, 01:32   #1
Jonka_iwonka
Raczkowanie

GG do Jonka_iwonka

Posiadaczki kotkow, piesko, zolwikow, rybek i innych zwierzatek domowych i nie :)

Przeszperalam wszystko i takowego watku nie znalazlam chyba ze przeoczylam, jesli tak to przepraszam bardzo.

Kochane dziewczynki, moze chcecie sie pochwalic jakie macie zwierzaka w domu??
Ja mam kotka, w sumie to juz kocur, ma 15 lat jest bialy w czarne laty. Jest strasznie kochany i madry. Z relacji mamy dowiedzialam sie, ze byl obrazony na mnie kiedy wyjechalam i go zastawilam. Dostalam go na komunie, wiec baaardzo sie z nim zzylam i wielokrotnie mu mowilam, ze wyjezdzam i ze bede tesknic i ze go bardzo kocham itp. Mama mowila, ze nie moze sobie miejsca znalesc, chodzi i miauczy, szuka czegos, zaczepia kazdego zeby poszedl sie z nim pobawic do wanny (ulubione miejsce zabaw). Kiedy przyjechalam po pol roku, nie chcial na poczatku do mnie przyjsc -nadal byl obrazony, ale przekupilam go dziecinnym sposobem, pokazujac zabawke i znow mnie kochal Mama mowi mu kiedy przylatuje, to w przedzien przyjazdu bardzo sie cieszy, caly dzien szaleje za jakas zabawka co rzadko mu sie zdarza bo woli spac. Na przywitanie robimi noski-eskimoski
Mialam tez 3 piski. Pierwszy zdech na nosowke, przy drugim znalazl sie wlasciciel (mialam go caaale 24h), a 3 z sytuacji rodzinnej musialam oddac do domku z ogrodkiem

http://www.suwaczek.pl/cache/647e4a002c.png
Jonka_iwonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując