Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-17, 19:10   #1344
anna_588
Raczkowanie

Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Witam

U mnie kolejny gorszy dzień. Rano było tak tragicznie, że myślałam już że za chwile pójdę na modły, ale jeszcze nie pora na nie... poiłam się więc mlekiem i rumiankiem na zmianę i na chwilę obecną jest już dużo lepiej. Tylko strasznie długo to trwało
Straciłam też dziś apetyt na cokolwiek.
Ja też tak mam. nie mam na nic apetytu. I tak dziś lepiej bo mdłości nie zaczęły mi się od samego rana tylko od około 12 i męczą cały czas. Ciekawe dlaczego nazywają to porannymi mdłościami skoro mnie męczy cały dzień

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
Witam mumuski
Mi sie dzisaj tak ciaglo w pracy ze ledwo daje rade a piersi to tak mnie bola ze szok nawet trudno mi zasnac , mam to wizyte 23 i to bedzie 6 tydzien i myslicie ze dostane L4 bo nie daje rady w pracy a tam nikt nie wie bo nie mam tego na papierku

ja też się zastanawiałam czy lekarz da mi L4, ale oni chyba zbyt chętni nie są. Ale jak pomyślę o pracy i tych mdłościach to nie wiem jak to przeżyję. do tego mam ciut stresującą pracę, jak to w sądzie poza tym nie mogę ciągle wykorzystywać koleżanek do noszenia stert akt sądowych no zobaczymy co mi lekarz powie po wywiadzie na pierwszej wizycie.

9 tc
anna_588 jest offline Zgłoś do moderatora