Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-17, 22:34   #987
corka_rosy
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Cytat:
Napisane przez mamaNastuni Pokaż wiadomość
Moja pierwsza Barbie skonczyła targicznie...Zostawiłam ją w trawie na ogrodzie i tato kosząc trawę skosił jej cycki

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Własnie nie, bo sa rózne zapachy np.owocwe- te kocham miłością bezgraniczną
Nawet nie wiedziałam. Muszę kiedyś powąchać.

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
akcja żółtko zakończona sukcesem

Cytat:
Napisane przez Tasia34 Pokaż wiadomość
Krzyś waży 7500 gr - myślałam, że więcej będzie, ale pediatra powiedziała, że bardzo dobrze waży, i "dobrze, że zwolnił"
Pięknie waży

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
to ja dzis mialam chodakowaska skalpel plus killer ekstra px90 haha
- 75 min usypiania

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
oj u nas też często podobnie... Poki po sklepie chodzimy to jeszcze w miarę ale jak staniemy w kolejce przy kasie to często ryk się zaczyna. Dlatego zazwyczaj na zakupy chodzimy we trójke - jak Leo zacznie marudzić to jedno się z nim ewakuuje a drugie zostaje w kolejce z zakupami
No widzisz, a ja mojemu ostatnio tłumaczyłam, żeby się rozryczał w kolejce, to może nas ktoś przepuści

Przez moją dietę laktacyjną czuję się jak jakiś tucznik - jeszcze dziś TŻ był w domu i ciągle: co jadłaś, kiedy, ile, zjedz coś! Wojtkowi daję cyca co godzinę, ale on nie bardzo chce, possie 2 min i koniec, je dłużej w swoich stałych porach. Dłużej czyli 5-7 min. Na siedząco ciężko go karmić, bo się rozgląda. Dobrze było na leżąco, ale od kiedy przewraca się na brzuszek, to nawet podczas jedzenia próbuje to robić Ciężko mi nad nim zapanować.

21.04.2013.
corka_rosy jest offline Zgłoś do moderatora