Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XI
Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu
Niezbędnik siłacza  Chyba jednak musze kupić porządną torbę na rzeczy sportowe.
o! teraz widzę że nei spakowałam rętszniczka.
|
Bierzesz żarcie na siłownię?
---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------
Cytat:
Napisane przez ogorekpazurek
hej
dzisiaj po pracy sie przebieralam a akurat szefowa miala przerwe i pyta sie czy chodze na silownie, ja mowie ze cwicze w domu a ona mowi ze widac  nie ma lepszego komplemetu chyba niz gdy obce osoby zauwazaja Twoje miesnie 
|
I to jeszcze Cię "oskarżają" o siłownię... Jak miło .
---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------
Cytat:
Napisane przez ridja devojka
Oglądam kiecki ślubne. Siostra M. zamówiła przez internet, i mnie namawia, bo wyszła tak jak powinna. Biorą wymiary i szyją  ale trochę strach, co?
|
A ten czwartkowy ślub to czyj?
---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------
Cytat:
Napisane przez charlizeee
Jak się dobrze pomierzysz to będzie git ja zamawiałam suknie w stanach i uszyli bosko  ale to nie ślubną 
|
A na jaką okazję? Pokaaa...
---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------
Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu
ja też bym nie ryzykowała
Moja mama chce mnie wygnać z domu. Chociaż na zimę i wiosnę. Chodzi o dojazdy i moje wstawanie. Zimą jak mam na 8 muszę wstać przed 5, a i tak czasami się spóźniam. Do tego zajęcia trwają 3 godziny a ja ok.14-15 jestem w domu.
Ja nie pamiętam teraz żeby mnie to strasznie męczyło, ale mówi mi że chodziłam cały czas zmęczona 
|
A gdzie chce Cię wygnać? Ty mieszkasz pod Szczecinem?
|