Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-18, 07:22   #3453
juz_mam_konto
Zadomowienie

Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XI

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
Niezbędnik siłacza Chyba jednak musze kupić porządną torbę na rzeczy sportowe.

o! teraz widzę że nei spakowałam rętszniczka.
Bierzesz żarcie na siłownię?

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ogorekpazurek Pokaż wiadomość
hej

dzisiaj po pracy sie przebieralam a akurat szefowa miala przerwe i pyta sie czy chodze na silownie, ja mowie ze cwicze w domu a ona mowi ze widac nie ma lepszego komplemetu chyba niz gdy obce osoby zauwazaja Twoje miesnie
I to jeszcze Cię "oskarżają" o siłownię... Jak miło.

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość

Oglądam kiecki ślubne. Siostra M. zamówiła przez internet, i mnie namawia, bo wyszła tak jak powinna. Biorą wymiary i szyją ale trochę strach, co?
A ten czwartkowy ślub to czyj?

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Napisane przez charlizeee Pokaż wiadomość
Jak się dobrze pomierzysz to będzie git ja zamawiałam suknie w stanach i uszyli bosko ale to nie ślubną
A na jaką okazję? Pokaaa...

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
ja też bym nie ryzykowała

Moja mama chce mnie wygnać z domu. Chociaż na zimę i wiosnę. Chodzi o dojazdy i moje wstawanie. Zimą jak mam na 8 muszę wstać przed 5, a i tak czasami się spóźniam. Do tego zajęcia trwają 3 godziny a ja ok.14-15 jestem w domu.
Ja nie pamiętam teraz żeby mnie to strasznie męczyło, ale mówi mi że chodziłam cały czas zmęczona
A gdzie chce Cię wygnać? Ty mieszkasz pod Szczecinem?

juz_mam_konto jest offline Zgłoś do moderatora