Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-18, 15:32   #2015
Scarrabeo
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Jak dobrze, że nie lubię takiego koloru

Zmartwię Cię, ale nakładam sobie bana póki mi paznokcie nie odrosną
Myślałam, że to był jeden z tych zakupów 'o Borze, o Borze, on taki piękny, mój ci on!', ale przyszłam do domu i okazało się, że miałam go w moim folderze pt. 'Chciejlista'. Więc okej, trzymam się planu.

Wystarczająco sobie w tym miesiącu nakupowałaś. Teraz możesz kupować mi.

Byłam w GR, bida z nędzą.

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42870722]Mnie udało się dziś dotrzeć do Hebebebe w Galerii Katowickiej. Matko przenajświętsza, poczułam się jak debil stojąc w tej kilometrowej (jednej z 4) kolejek do kasy [/QUOTE]

Dobrze, że tam nie pojechałam.

Ale w mojej Hebe też kolejki dziwnie długie były. Ostatni dzień gazetki i ostatni dzień promocji na włosowe. Od jutra ma być -20% na Essence i Catrice czy tylko mi się tak o oczy obiło? Wie ktoś coś?

Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
Dziś poczyniłam zakupy lakierowe- baza Sensique, top kwik kote, gąbeczki i sonda (?) essence, zmywacz isany i 2 lakiery do paznokci. Muszę kupić jeszcze 2 pędzelki, ale to innym razem.
Kupiłam też szampon z mocznikiem.
Mi Kav zakazała kupować, powiedziała, że sobie mogę nią w nosie pogmyrać. Daj znać jak się sprawdzi u Cię!

I jak tylko porządnie wytestujesz szampon mocznikowy to też daj znać jak się sprawuje. Macałam dzisiaj, ale mam narazie szamponów od groma..

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2013-09-18 o 15:37
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora