2013-09-18, 14:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
Trele, specjalnie dla Ciebie! 
|

Cytat:
Napisane przez anka_85
Więc.... to był czop, kawałeczek. Nie ma sznas żeby to było coś innego, zwłaszcza że podbarwiony krwią, ale nie świeżą. Taka brązowa, jasno beżowy kolor. Nie widziałam wcześniej takiego czegoś... poszłam pod prysznic, rozbieram się i aż zamarłam, zrobiło mi się gorąco, umyłam się na szybko, ubrałam i tż już był w domu, po chwili już bylismy w szpitalu w moim mieście (nie tam gdzie mam rodzić, 40 min z tąd). Położna mówi że to absolutnie normalne i tak kawalkami może mi schodzić, może też przestać. Skurczy nie odczuwam żadnych, nic nie boli, ale od tego stresu zemdliło mnie a spociłam się jak szczur... co za dzień, dobrze że pranie się wyprało i już wywalone do ogródka. Pierwszy znak od Gabriela, że czas tyka. Jestem bardziej opanowana niż TŻ, myślałam że rozbijemy się po drodze do szpitala... hehe
|
dobrze że jest ok 
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------
Cytat:
Napisane przez nasturcja7667
Obiecałam TŻ naleśniki na obiad. Patrzę w kierunku lodówki i kuchenki. Rzucam zaklęcia, czary, klątwy... A to się dalej nie chce samo zrobić. Głupie 
|
u mnie też nie działa
|
|
|