Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-18, 15:04   #4608
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Jestem jestem jestem.
Musiałam ogarnąć parę spraw i już wróciłam.

Nadal mam mieszane uczucia, czy iść na studia, czy wyjechać gdzieś.
Albo Madryt, albo Niemcy lub Szwajcaria (au pair). Na razie ogarniam wszystko związane ze studiami i jutro zawożę dokumenty, ale nadal po głowie chodzą mi myśli, czy nie byłoby lepiej, gdyby, wyjechała, podszkoliła języki i zarobiła trochę kasy. Ale jednak studia...to studia.
I nie wiem.
Ja w tym roku klasa maturalna a potem Niemcy Rozmawiajac z moja sis, która jest już pare lat w Niemczech, powiedziała mi, że nie każde studia ukończone w PL liczą się w Niemczech i lepiej żebym studiowała w DE. Więc chyba tak zrobię i wyjadę zaraz po maturze Znasz dobrze język ?
------------------------------------------
Dzięki za przyjęcie do wątku
Ja dziś średni jadłospis(wpadły 2 kawałki ciasta,takie dobree<3)
Śn: jajecznica+3x pieczywo chrupkie ok:300kcal
ŚnII: jabłko, pare kawałków pomidora z mozzarella ok:100kcal
Obiad: Bigos+3x pieczywo chrupkie ok: 250kcal
2kawałki ciasta!! Prawdziwa bomba kaloryczna, nie wiem ile miały one kalorii ale napewno te 2 kawałki gdzieś około 400kcal...

Na dziś koniec.No chyba, że zjem jakiegoś pomidora albo coś..:P
Plan treningowy na dziś:
Trening turbo fire
30min hula hop

Miłego dnia