2013-09-18, 15:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę
Posprzątałam trochę w domu, teraz szykuję obiad
Planuję zobaczyć co to są te jajka w panierce, tak za mną chodzi jakaś nowość... 
Cytat:
Napisane przez Lea_ny
Powiedzcie mi czy luteine do stosowania podjęzykowo naprawde trzeba trzymac pod jezykiem aż sie rozpusci? Nie mozna jej pogryzc?  I jak ktoras stosowqlq, to jaką dawkę na wywołanie? Bo jakąś dziwna mi chyba zapisal
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
ja stosowałam podjęzykowo. To jest obrzydliwe. Ja nie pamiętam dokładnie ale chyba 2x dziennie @ dostałam po 2 tyg od ostatniego @, więc szybko się reguluje cykl... pamiętam, że wracałam z pracy to brałam i nie myślałam o tym, szybko się rozpuszcza. Miałam zawsze przy sobie dawkę, aby w domu się nie katować 
Cytat:
Napisane przez meire
A ilu dniowe masz te cykle zazwyczaj?.. pewnie mówilaś już, ale ja nawet dostępu do ovu nie mam, żeby podejrzeć... 
zakładam konto dopiero od przyszłego cyklu... idę wtedy na całość w staraniach... termometr.. konto na ovu... poproszę o pochwałę... 
|
super, fajnie
Ja mam dziwne cykle, ostatni trał 38dni i owu w 26 dniu a przedostatni 35 i owu w 24dc
Cytat:
Napisane przez katekatee
Zapraszam do siebie na dołowego drinka... albo na trzy od razu 
|
za drinkami nie przepadam, także likierek wybieram
Cytat:
Napisane przez manieczka1
głowa do góry kochana!!!  już niedgługo owulka będzie! A z radiologiem nic nie poradzisz, ciesz się na razie wyjazdem 
|
jeszcze się nie spakowałam nic mi się nie chce
|
|
|