Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-18, 16:49   #306
kyte
Wtajemniczenie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Cytat:
Napisane przez lubieolowki Pokaż wiadomość
: love: Sama bym dla siebie takie kupiła najchętniej! BOSKIE!

Tak czy tak - dobrze, że pojechałaś i sprawdziłaś. Teraz będziesz wiedziała co jest jak się dalej będzie pojawiał.

Ja w szpitalu to w ogóle nikogo oprócz męża bym nie chciała przyjmować. Po pierwsze - to taka nasza rodzinna chwila, bardzo osobista, którą chciałabym się nacieszyć tylko we trójkę...
A po drugie nie, że nie chcę malucha pokazać, tylko właśnie to co mówisz - że wyglądać będę na pewno fatalnie, łóżko zawalone może być i w ogóle... Wiem, że rodzina to nie będzie jakoś głupio patrzyć, ale dla mojego osobistego komfortu... Nie dość, że się tak mega wymęczę podczas porodu i tryskać energią nie będę, do tego będę w takim pozytywnym szoku, w nowej sytuacji, na pewno ogłupiona i w ogóle, a tu mi tabun ludzi się zleci. Po 2 dniach mam nadzieję być w domu i niech wtedy wszyscy przychodzą i podziwiają ;p Tym bardziej, że nasza najbliższa rodzina jest całkiem spora i jak jedną osobę wpuszczą to reszta też będzie chciała...

Trele ja Cię uwielbiam Ale przypuszczam, że u mnie podobnie będą z balonami albo czymś podobnym czekać ^^
Lepiej w takim razie jednak latarki poszukać niż z tą świeczką;p Jeszcze brakuje żeby twój TŻ myślał, że ma małą murzynkę ^^
hehehh ale swoją drogą podobają mi się takie małe muuulatki
Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
ja! tylko pierwsza pomoc była ciekawa bo reszta to reklamy reklamy i reklamy prezentów sporo dostałam no i oczywiście można wygrać fajne nagrody
Dla samych nagród bym czmychnęła
kyte jest offline Zgłoś do moderatora