2013-09-18, 16:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ IX
Cytat:
Napisane przez anula_ga
a myślisz, że mogą cos takiego zrobić 
wystraszyłaś mnie 
moim zdaniem nie powinni, bo przecież zamówienie przyjęli, a to że muszą uzupełnić towar to ich problem........
|
Cytat:
Napisane przez beeets
a kiedykolwiek ci tak ktoś zrobił 
|
Anula, myślę, że nie powinni tak zrobić, jak jest w zamówieniu.
Miałam podobny przypadek z HQhair lub z Feelunique (nie pamiętam dokładnie z którym sklepem) - kupowałam kolorówkę (nienaturalną) w promocji i na początku pobrali mi niższą kwotę - wysłali część zamówienia, a potem gdy pojawił się brakujący produkt chcieli pobrać z karty normalną za niego kwotę i wysłać. Ja miałam jednak wtedy blokadę na karcie i tej kasy nie pobrali, ale wysyłali mi kilka razy maila z info o tym, że nie mogą pobrać kasy, a produkt zamawiałam. Napisałam do nich i zrezygnowałam z tamtej rzeczy.
Drugi raz miałam jakąś akcję, że sklep pobrał niższą kwotę (promo) wysłali produkt, a potem pobrali mi coś jeszcze z karty Niestety to był czas kiedy byłam bardzo zajęta pracą i odpuściłam wyjaśnianie sytuacji (bo to było ok. 20 zł więcej).
Jak się ma trochę czasu to warto pilnować tych transakcji w dużych sklepach, bo czasem różnie może być, nie koniecznie ze złej woli, a raczej z winy standardowego systemu.
Mam nadzieje, że jednak nic takiego nie będzie miało miejsca z H&B, ale warto być czujnym.
Cytat:
Napisane przez mariolasl
Dla mnie:
na biust Loving Tummy Rub z Gaia Creams
na brzuch, uda jak wyzej na przemian z Sanoflore Delicate area massage oil fo mum.
Dla dziecka na poczatek kosmetykow jak najmiej 
Napisze pozniej badz wieczorem czego uzywalam, bo teraz musze dziecie odebrac ze szkoly na lunch.
|
Cytat:
Napisane przez mariolasl
Milka-Pilka, U mnie chyba najbardziej sprawdzily sie Madara, Topfer, Alverde, krem owsiano-amarantusowy z Gaia sie u nas sprawdzil na zime, filtr SPF30 John Masters Organics.
Moja przygode z naturalkami zaczelam 4 lata temu, kiedy okazalo sie, ze moj syn ma problemy ze skora i jakos nie wierzylam, ze emolium itp cos mu w tym pomoze. Mialam racje  , moj syn nie toleruje SLS, SLES i pewnie jeszcze innych swinstw tez, ale wiem, ze po ich wyeliminowaniu przestalismy miec problemy ze skora. 
|
Dziękuję ślicznie Zaraz sobie wszystko zapiszę w notatkach 
Filtr JMO znam i też bardzo go sobie chwalę
|
|
|