Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-18, 17:07   #2912
martyna_tina
Bang Bang Bang

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Słuchaj no, co kogo podnieca (są na sali nieletni?)

Łażę se po allegro, z dobroci serca podrzucam:
http://allegro.pl/sweter-topshop-new...549990607.html
Mam prawie taki sam, jeno na nosku ma piszczałkę, a na rogu dzwoneczek

http://allegro.pl/pizama-polarowa-z-...555635844.html Fajna, tylko mi pod kołdrą z moim chłopem - piecykiem będzie za ciepło

Dziś najbardziej podniecił mnie budyń waniliowo-czekoladowy z bitą śmietaną z Lidla Gdybym miała go więcej, to chyba wylałabym go na panele i tarzała się w nim do rana
Mi w polarowych piżamkach też za ciepło
Cytat:
Napisane przez martuha20 Pokaż wiadomość
kupilam dzis sweterek zdjecie nie oddaje jego uroku. idealny do leginsow :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Bardzo fajny

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
Ej no to tylko u mnie nie zaczęli grzać? Co prawda pozakręcane miałam kaloryfery, ale i informacji nigdzie o odkręceniu nie było teraz porozkręcałam i liczę na cud, bo w nocy myślałam, że zamarznę.
Wysłałam list

Podejrzewam, że tak

edit: martuha20 śliczny!
Kurde, co Wy macie z tym zimnem? Ja najchętniej spałabym przy otwartym oknie Uwielbiam, kiedy jest tak chłodno i mogę w końcu normalnie przykryć się kołdrą, a nie usychać z gorąca W ogóle lubię zimno Z resztą mam na tym punkcie chyba jakieś skrzywienie - pamiętam, jak za dzieciaka bawiłam się lalką barbie - nazywała się Ewa Bakłażan i była biedną bezdomną zamarzającą na kość w grudniowe noce - ja przychodziłam jej na ratunek i owijałam ją we wszystkie szmatki, jakie wpadły mi w ręce, aż zrobił się z niej wielki kokon
No to czekam
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora