2013-09-18, 20:07
|
|
BAN stały
|
Dot.: Nagie kobiety mojego faceta
Cytat:
Napisane przez jazatroskana
Akilegne, tyle, że mój TŻ nie przeprasza, nie obiecuje, że przestanie. on po prostu czeka, aż mi przejdzie, aż uznam, że to normalne, aż przestanę się porównywać..
Nie umiem podjąć decyzji o rozstaniu. Cały czas się zadręczam, że mogłabym być jedną z tych dziewczyn o super wysokim poczuciu własnej wartości, olać to i mielibyśmy wspaniały związek.
Najbardziej boli mnie to, że moim ciałem nigdy się nie zachwycał. Nigdy mi się jakoś specjalnie nie przyglądał, nawet jak stoję przed nim w samej bieliźnie, czy nago, ubieram się, rozbieram, moje ciało jakby nie istniało. Myślałam, że on tak po prostu ma. Ale zdjęcia całkowicie nagich kobiet potrafi podziwiać, zachwycać się nimi, mówi, że wg niego są ciekawe.
Strasznie mi przykro, a jednocześnie chyba brakuje mi siły żeby go zostawić..
|
To nie Twoja wina!
Mogę być teraz nieskromna?
Nie jestem brzydka. Dobra ok, podobno jestem bardzo atrakcyjna, tż często mi powtarza, że jestem idealna. Kiedyś, gdy był wcięty powiedział mi, że mógłby być ze mną tylko dla wyglądu. Po ilości komplementów, które dostaję powinnam mieć samoocenę fruwającą w kosmosie. I co? I też mnie trafia gdy dowiaduję się, że tż ogląda jakieś du.y. A jakby mi jeszcze powiedział, że muszę to zaakceptować to chyba bym wyszła z siebie. I nie chodzi o urodę tych dziewczyn, tylko o to że ja powinnam być w centrum jego uwagi a nie inne. Chciałam mu nawet powiedzieć, że skoro tak mu się podoba, jak dziewczyny wstawiają swoje półnagie fotki to ja też tak zacznę robić . Też będę w "dupeczkach" i mnie będą lajkować skoro to takie fajne.
|
|
|