Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-18, 21:56   #2247
Grace O Malley
Raczkowanie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Ja właśnie spędziłam kilka godzin nad zastanawianiem się razem z TŻ nad zaproszeniami. I o dziwo zaproponował takie, które mi się bardzo spodobały, tylko że wyjdą drożej niż planowałam... Ale pewnie i tak się zdecyduję.

Rozmawiałam też dziś z fotografem. Powoli zaczyna się chyba wszystko w całość układać A jutro ruszam oglądać kiecki

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ja się pochwalę że mamy już podpisaną umowę z zespołem i fotografem Teraz się zastanawiamy na kamerzystą czy brać. Z jednej strony teraz nie czuję potrzeby posiadania filmu, ale wydaje mi się że kiedyś możemy tego żałować. Jak jest z tym u Was? Bierzecie duet fotograf & kamerzysta, czy tylko jedną z tych opcji?
To super

Co do kamerzysty, to byłam na nie, ale jak tak czytam Wasze wahania to sama zaczynam się wahać ale ze względów finansowych pewnie nie weźmiemy tak czy siak.