2013-09-18, 21:45
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: pomóżcie poprawić wygląd twarzy!
Cytat:
Napisane przez lkatieove
do stosowania punktowo polecam Acnosan  naprawde super wysusza, na drugi dzień praktycznie już nie ma skurczybyka
Pij dużo wody, nawilżaj  spróbuj może kremu Iwostin- Hydratia? Swego czasu ja byłam nim zachwycona, niestety cera mi się przyzwczaiła i musiałam go zmienić. Iwostin ma też bardzo fajne żele do mycia twarzy
Jeśli chodzi o podkład- może bourjois healthy mix? Ja go stosuje i po nim twarz naprawde wygląda na dużo bardziej wypoczętą (nakładam go pędzlem- polecam Ci hakuro h50, pędzel to naprawde super sprawa, moim zdaniem podkład nalozony pedzlem wyglada duzo lepiej niz palcami).
|
Do wysuszania mam Davercin od dermatologa. Jak mi się skończy to spróbuję Acnosanu 
Z Iwostinu nugdy nie miałam kremu, ale ten wydaje się bardzo fajny!
Moja dermatolog przepisała mi biodermę, ale nie nawilżający a... SEBIUM!! Podejrzewam, że za 90zł zafundowałabym sobie skórę przesuszoną na wiór 
Nad healthy mixem myślałam, ale... wydaje mi się, że kompletnie nie kryje plus świeci się jak nie wiem co... Więc ostatnio odłożyłam go na półkę w Superpharmie po przeczytaniu kwc 
O tym Hakuro myślałam, bo mam skośny do różu (chyba 21), ale po pędzlach mam wrażenie słabego stopienia ze skórą i w końcu i tak wklepuję palcami
|
|
|