2013-09-19, 07:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
|
Napisane przez say-hello
ostatnio chyba Heroldin chwaliła te maski seri?
|
I chwali nadal.
Winogronowa na ostatnim miejscu w moim rankingu.
Cytat:
Napisane przez say-hello
ja nie jestem znawczynią, ale ostatnio przed weselem kuzyna kupiłam bazę pease
|
Pamiętasz może cenę ? Pod cienie na powiekach też stosowałaś ? Z Paese używam podkładu i jest to, jak na moje wymagania : cud, miód i orzeszki. Ale tylko : Long Cover Fluid.
Cytat:
Napisane przez Dolczi
Kupię próbkę. One nie są słodko-pierdzące? Jak z trwałością? Mam specyficzny gust.
|
Proszę mnie nie obrażać ! Słodko - pierdzące zapachy i ja, to dwa przeciwstawne bieguny. Chociaż Tendre Jasmin' od Yves Rocher lubię.
Gust mój, gwarantuję, bardziej specyficzny niż Twój . Trochę fiołków, a poza tym zapach obezwładniająco mroczny. Tak mówi mój nos. Nawet pisząc o nich, mam już gęsią skórkę.
Tylko musisz wziąć pod uwagę jedno : każdy czuje inaczej. I drugie przykazanie : do testowania zapachu nie używaj blottera.
Cytat:
Napisane przez EdizA
W sumie, od skóry też dużo zależy, jest masa zapachów które we flakonie cuchną a na skórze..
|
Prawda. Ja tak mam na przykład z Tesor od Lancome lub z Coco od Chanel. Czując te zapachy na kimś, dostaję miękkich kolan. Na mnie pierwsze to zapach szamba, drugie - nie lepiej.
Cytat:
|
Napisane przez EdizA
Chloe mnie nie przekonują.
|
Z tej rodziny toleruję wyłącznie Intense
Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet
Jakieś włosowe nowości którymi warto się zainteresować?
|
Ja to chciałabym, żeby ktoś aloesową serią z Equilibry zainteresował się i opowiedział o spotkaniu.
No i szampon z Seri
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42875643] Zabójczo wyglądam z tymi dwoma litrowymi opakowaniami [/QUOTE]
Sie nie chwal Ja ostatnio niosłam pięć Niosłam, niosłam i pociągiem wiozłam.
Cytat:
|
Napisane przez Kamiliah
A Lacquered Up z Essie to kolorystyczne cudo!
|
Ile warstw ?
Cytat:
Napisane przez izaa29
Przez was już zwariowałam i nie wiem czy Serii czy Stapiz
|
Seri imbirowa (zielona herbata).
Ale ja niewiarygodny podpowiadacz, bo mój Stapiz wylądował u sąsiadki.
Cytat:
Napisane przez Dolczi
Ale pewnie jak skończę po remoncie sprzątać.
|
Szczerze ? "Robię" paznokcie (swoje) trochę dłużej niż wiele z Was. Jeszcze nigdy nie trafiłam na preparat (płyn, krem, żel), który likwidowałby tzw. skórki.
|
|
|