Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-19, 09:02   #3190
Leine
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Jestem i ja! Owulowałam!

Kamel
nie mam pojęcia

Pacynka o jaa ale gościa prześladowca miałaś

Jagatka ja zieloną wydzielinkę mam do teraz jeszcze trochę Ropa schodzi z zatok wypluj najlepiej

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Mi też pierwsza
Córcia w grudniu kończy 5 lat, więc najwyższy już czas na rodzeństwo. Wcześniej ciężko było bo tż jeszcze za granicą siedział, a jak już zjechał rok temu to jeszcze trzeba było trochę go urobić na drugie dziecko . Ale dałam radę i teraz chwilami to przeżywa te starania bardziej ode mnie Córeczka to Wiktoria, też bardzo czeka na rodzeństwo, z zastrzeżeniem, że siostra ma być A mi bez różnicy, chłopak czy dziewczynka, przygarnę jak swoje
rozwaliłas mnie
Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Skąd Wy żeście nabrały takich przyjemniaczków?? A u mnie to tak zawsze nudno było, każdy rozchodził się w swoją stronę i tyle, żadnych ekscesów, rwania włosów, skakania z mostu czy innych hardcorowych historii
typowa nuda tak? to chyba dobrze, co?
Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
a o co chodzi z maliną??

Czego nie można jeść /pić? Bo ja nie wiem o co kaman...
liście maliny czy owoce maliny powodują skurcze macicy, często laski piją na wywołanie porodu pod koniec ciąży byś musiała poczytać na ten temat
Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Małż mi się pyta przed chwilą jak tam @ mówię, że już się kończy, a on: to kiedy owulacja? ja: jak się szyjka otworzy a on z takim błyskiem w oku: a to pewnie jeszcze wiele nasienia upłynie
Leine jest offline Zgłoś do moderatora