2013-09-19, 08:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Cytat:
Napisane przez kasia1201
Hello kobitki zwariuje zaraz!! Kolejny dzień przeglądam zaproszenia na necie i nie mogę znaleźć takich WOW dla mnie no i niezbyt drogie- mniej niż 4zł.  jak tak dalej pójdzie to nie wiem jakie kupię...załączam foto takich które ewentualnie mi się podobają....ale sama nie wiem wow nie ma  . Za to coraz bardziej podobają mi się strzelające tuby na wyjście z kościoła lub 1 taniec- co o nich myślicie??
|
Mi się podoba i sama ma cały czas dylemat jakie zaproszenia kupić- wesołe czy klasyczne 
Co do tub to też mi się podobają 
Cytat:
Napisane przez gornek
Tez mam jasno zóltą sale, tzn kolor scian jest taki, wiec wybralam kolory zloty i bialy z delikatnymi elementami fioletu 
|
Naszą sale właśnie malują i remontują i nie mam pojęcia jakie teraz będzie miała kolory 
Cytat:
Napisane przez anannke
A nie opłaca się samemu zrobić takie pudełeczka?
|
Kiedyś próbowałam ale po pierwsze zajmuje to dużo czasu, a po drugie nie były takie idealne.
Cytat:
Napisane przez cashmere
Tuby na wyjście z kościoła mi się bardzo podobają!  Zaproszenia też fajne, ale właśnie jak piszesz bez wow.
Pierwsze jest rewelacyjne! Skąd one są i po ile?
super im to wyszlo
Bardzo miły gest dla osób które nie będą na weselu
Ja się pochwalę że mamy już podpisaną umowę z zespołem i fotografem  Teraz się zastanawiamy na kamerzystą czy brać. Z jednej strony teraz nie czuję potrzeby posiadania filmu, ale wydaje mi się że kiedyś możemy tego żałować. Jak jest z tym u Was? Bierzecie duet fotograf & kamerzysta, czy tylko jedną z tych opcji?
|
My mamy zarówno kamerzyste jak i foto. Może na początki nie będę często oglądała wesela ale wiem od siostry, że ona dopiero oglądając płytę przypominała sobie wiele chwil ze ślubu i wesela.
|
|
|