Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-19, 08:35   #91
Brzuchatka
Raczkowanie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

zusbrHej Dziewczyny! witam serdecznie w nowym wątku!

Muszę się pochwalić, że już po zakupach jestem i mój brzuszek może swobodnie rosnąć. Kupiłam 2 pary leginsów (podobno)- wyglądają jak jeansy rurki. Każda para po 39,90 zł.
Na górę nic bo we wszystkim wyglądałam jak kluska (albo nie wlazłam).

Ogólnie bida z nędzą w sklepach sieciowych, muszę uderzyć w typowo dedykowane ciężarówkom.

Dziewczyny, do pępuszka dobry jest stary dobry spirytus bo zasusza kikut a nie wiecznie mokry jak po Octenisepcie. Octenisept może być ale właśnie dla mamy na krocze (opinie mam rodzących i pielęgniarki).

Co do kosmetyków - ja jestem strasznym uczuleniowcem więc nie podejrzewam, że dziecko będzie inne więc zainwestuję w te apteczne + spróbuję Babydream.

Proszek też zamierzam kupić "dziecięcy" bo sama sensitive używam. Wiadomo - bez płynu do płukania, bo sama mam tylko kilka wypróbowanych bo po reszcie mało mi tyłek nie oblezie.

A tak nawiasem mówiąc - nie wiem kto mojemu dziecięciu będzie te glutki wyciągał
Brzuchatka jest offline Zgłoś do moderatora