Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-19, 10:28   #712
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Kurde czuje się dzisiaj jak wrak, kości na dole mnie wszystkie bolą przy każdym wstawaniu masakra, jak chodzę to tak samo, żebra mnie bolą po prawej stronie, prawa ręka, lewą mam trochę zdartą i kolana mnie dzisiaj bolą bo mam też obdarte. Wczoraj nic nie bolało, a dzisiaj zaczynam odczuwać że chyba jednak wczoraj z jakąś większą siłą gruchnęłam na ulicy bo mnie boli tu i ówdzie
Uu.. NO to odpoczywaj, widocznie musiałaś porządnie się potłuc..
Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
A to jak zamawiałaś?

Co do odwiedzin w szpitalu. Ja już zapowiedziałam, że w pierwszy dzień jest ZAKAZ absolutny. Tylko mąż. A później pozwolę na odwiedziny najbliższej rodziny (rodzice, rodzeństwo). Chociaż wcale mi się nie uśmiecha. No, ale z drugiej strony później jak wyjdę ze szpitala to prosto do Wrocławia i nie będą mieli możliwości odwiedzin, więc niech chociaż w tym szpitalu się nacieszą. Chyba, że zrobią w szpitalu ograniczenie odwiedzin, bo to przecież sezon grypowo-chorobowy będzie.
No zamawiałam normalnie, bez konta, teraz tak można. Dostałam wszystko na @ przelew zrobiłam, potwierdzenie przelewu też mam. ale tydzień czekam.. aż musze obaczić ile na tej aukcji ma czasu..