Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-19, 12:40   #147
lutien
Wtajemniczenie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez justine_87 Pokaż wiadomość
Siedzę w pracy, jutro wolne, ale za to pracuję w weekend :/
Ech...

A wczoraj byłam u gina - średnio podobała mi się ta wizyta
Jakoś tak na szybko... Co prawda zbadał mnie ginekologicznie i zrobił usg, ale dopochwowe Skupił się na szyjce - mierzył ją dokładnie... Nie wiem, czy to takie rutynowe badanie, ale nie widziałam całego bejbika, nawet nie wiem, ile ma teraz długości...

Słyszałam za to pięknie bijące serducho
Normalnie to są takie emocje, że zrobiłam się cała purpurowa na twarzy, a policzki wprost płonęły
I niestety zapomniałam się zapytać, co oznaczają bóle w pośladku...
Wczoraj wróciłam pieszo od lekarza i już mnie po takim dłuższym spacerze ból łapał :/ A zasypiając z bólu nie mogłam zmienić pozycji...
Co jeszcze do samej wizyty - liczyłam po cichu na poznanie płci
Ale gin mnie uprzedził mówiąc "uprzedzam pytania - dziś jeszcze nie będziemy mówić o płci" :p

Dziewczyny, a któraś z Was miała bakterie w moczu?
Muszę zrobić posiew i sprawdzić, co się dzieje.
Ja mam bakterie w moczu cały czas od...10 lat Nic nie pomaga, zawsze wracają, więc jak masz jakieś pytania to pisz, bo obeznana w temaccie jestem.

A jaki to ból w pośladku? Bo jak ja byłam w ciązy to od kręgosłupa mi promieniowało na pośladek. Nie dało się leżeć,chodzić, siedzieć. Pomagało, jak kładłam się na boku a między nogi wkładałam dwie ogromne poduszki i tak rozkraczona spałam
(Katharine Hadley )

lutien jest offline Zgłoś do moderatora