Dzień doberek Mamusie
Ania a jakie masz problemy z oczami?
Pytam bo ja też mam problemy ze wzrokiem[COLOR="Silver"]
Ja mam na lewym oku wadę -4,5 a na prawym -9 i dodatkowo plamy na rogówce przez które nawet jak mam soczewki na pełną wadę to nie widzę idealnie ostro tym okiem. I nie wiem właśnie co z moim porodem bo jeżdżę do takiej prywatnej kliniki gdzie na wizytę u mojego lekarza prawie rok czekam. I teraz 10 września miałam mieć wizytę u niego ale dzień wcześniej zadzwonili ją odwołać. Ja na to że jestem w 8 miesiącu ciąży i muszę mieć wizytę no to mnie na ten sam dzień do innej zapisali.
Jak weszłam to kobita się mnie zapytała czy ja wogóle mam wadę wzroku i po co przyszłam

A jak się zapytałam czy nie ma mojej kartoteki to się przyznała że nie zapoznała się z nią

Ogólnie stwierdziła w czasie wizyty, że ona nie widzi wskazań do cc. jak mąż się jej zapytał czy mi się wada nie pogorszyła to się kobita zapytała " a jak tu jest wogóle wada ? " No niech to szlag

Tyle kasy płacimy za wizytę , tyle się czeka a tu totalna niekompetencja.
Teraz musimy szukać konsultacji gdzie indziej bo tej kobicie nie udam już po jej pytaniach .
Ja mogę rodzić naturalnie, nie ma problemu tylko chcę być spokojna że z moim wzrokiem będzie ok - a nie jestem teraz