Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają - część XI.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-19, 16:21   #46
kateel
Zakorzenienie

Dot.: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają - część

[1=5f1447851d3ba77d64f785e d4a041c7f75da4f2c_6000db0 2776ef;42891917]
Powiem tak, moja rodzina by nic nie miała przeciwko takiej sukience no ale to moja rodzina. Jeżeli wiesz, że może to komuś bardzo przeszkadzać w Twojej rodzinie to zmień aby nikt Ci głowy nie suszył, aczkolwiek mi się mega podoba i ja bym nie patrzyła na zdanie innych.[/QUOTE]
Z najbliższej rodziny, to pewnie babcia, dziadek będą mieć obiekcje, a nie wiem, co z dalszą rodziną, bo niektórych ludzi nie znam dobrze. Swoją drogą, młoda jestem No nic, będę kombinować

Dziękuję kobiety ;*

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Napisane przez annlynn_ Pokaż wiadomość
Witajcie w nowej części .
Jestem, żyję i przepraszam, że się nie odzywałam, ale mam tyle roboty, że tylko Was podczytuję czasem. Zaraz też idę się uczyć znowu...
Przyszły tydzień zapowiada się ciężko.
Trzymaj się i nie poddawaj! Zobaczysz, że ta systematyczność, konsekwencja i upór, które wkładasz w naukę - szybko się zwróci, w innej, znacznie przyjemniejszej postaci

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
kateel
jeżeli nie będziesz się w niej źle czuć i krępować, że ktoś może dziwnie spojrzeć to idź w niej
To wynika stąd, że ja na co dzień za bardzo się przejmuję opiniami innych, dlatego od razu zaczynam myśleć kategoriami typu: "A co ludzie powiedzą?"
kateel jest offline Zgłoś do moderatora