2013-09-19, 19:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
Napisane przez Heroldin
Ja to chciałabym, żeby ktoś aloesową serią z Equilibry zainteresował się i opowiedział o spotkaniu.
No i szampon z Seri
|
A ta Equilibra ile koszci i gdzie ją dostanę?
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42892670]O nie, zima to zło, tym bardziej, ze tu trwa pół roku [/QUOTE]
Prawda. Palce zaczynają mi drętwieć 
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo
Osz, przypomniałaś mi, że muszę się niebawem zaopatrzyć w jakie godne smarowidło, coby zimę w jednym kawałku przetrwać..
Już wczoraj zauważyłam, że już mi się łokcie sypią. Fuck, no. 
|
Mi się sypią od tygodnia, hi5 siostro.
Cytat:
Napisane przez Kaveri
Jak się zdecyduję i ogarnę zakażenie skóry, to uśmiechnę się o odleweczkę (za opłatą albo wymiankę) do którejś z Was, która posiada te maski, bom ciekawa, jak sprawdziłyby się u mnie gotowce.
|
Mam do wyboru do koloru, a chętnie przytulę coś z Twojego lakierowego raju 
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo
Zobaczyłam właśnie swój plan zajęć.. K%#&@!
|
A ja znam swój w pewnej mierze Fakt, muszę zrobić dydaktykę przyrody (nie wiem, ile to godzin będzie), posiedzieć w labie i w domu nad badaniami, ale poza tym mam 2h 15 minut zajęć w tygodniu W końcu sobie odbiję za te 4 lata WChUJ-owego planu
I ile alkoholu dzięki temu wypiję 
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------
Cytat:
Napisane przez miranda122
W szkole dzisiaj w miarę ok, znów intensywny wf, po którym nic mi się nie chce, a powinnam poćwiczyć jeszcze w domu. Czuję że przytyłam.
|
Pewnie Ci się wydaje, jak i mi A znów straciłam kilogram 
Scarrabeo, możliwe, że winnam Ci wdzięczność dozgonną
|
|
|