Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-19, 19:36   #987
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Jesteśmy po wizycie! Mała ma ok. 2450g Mój mały olbrzym
Niestety wciąż ułożona pośladkowo. Lekarz mówi, że w jego 30letniej karierze dopiero ostatnio po raz pierwszy miał przypadek, że pierwsze dziecko (w sensie pierwsza ciąża) obróciło się po 34tc (laska już była przygotowana do cesarki i na ostatnim usg tuż przed cc wyszło, że dziecko obrócone ), a tak raczej się nie zdarza. No ale czekamy, i tak nie mamy wyjścia. Następna wizyta w 37t0d. Jeśli wtedy będzie pośladkowo - umawiamy się na cc. I jakoś po dzisiejszej wizycie lżej mi to przyjąć. Chyba dlatego, że z małą wszystko ok A jak będzie cc - trudno. Ważne, żeby Ninka była zdrowa
No i gin mówił, że wtedy raczej nie czekamy do terminu, tylko cc parę dni przed terminem z OM. Powiedział, że zobaczymy, jak on będzie miał dyżur. Fajnie, że chce się zająć mną do samego końca

[/FONT]
jaka duża
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
my po wizycie

mam leżeć do góry brzuchem, brac fenoterol i całą reszte tabsów. Szyjka skrócona i rozwarcie

najlepiej jakbyśmy z Lenka wytrzymały w dwuaku jeszcze 4 tygodnie

eh... wykrakałam sobie
uuu zaciskaj nogi jeszcze!
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora