Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-19, 20:50   #2187
201704240919
Konto usunięte

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Ale mam tragiczny finisz wakacji chyba mnie rozkłada choróbsko Nie mam na nic siły

A na dodatek dzisiaj szef wszystkich szefów do mnie zagadał we firmie dobrze, że nie popełniłam żadnej gafy, bo wyglądał niepozornie, myślałam, że to jakiś facet od spraw technicznych
Nie zazdroszczę, mnie też capnęło, tak znienacka
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Osz, przypomniałaś mi, że muszę się niebawem zaopatrzyć w jakie godne smarowidło, coby zimę w jednym kawałku przetrwać..
Już wczoraj zauważyłam, że już mi się łokcie sypią. Fuck, no.
Ja kupię balsam z ISANY z 10% mocznikiem, akurat od jutra ma być w promocji za 5.99 zł (Promocje w 'Skarb')

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Ja teraz tylko kupuję masła Isany (kakaowe najlepsze, choć nie miałam jeszcze oliwkowego), jedyne które mi służą. No i zapach Nieraz mam ochotę jedną porcję wsmarować, a drugą zjeść.
A mi w nie podpasowało - na początku był KWC - potem już tak nie działał i w połowie zaczął śmierdzieć stęchlizną.

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Zaczynam pić drożdże
Ja piję od początku września, ale będę pić w trybie trzytygodniowym. Ostatnio zalałam je przypadkiem lekko skiśniętym mlekiem (nie wiem co mi padło) - najobrzydliwszy napój ever, dałam radę z jednym łykiem

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Jakoś nie mogę się dzisiaj wbić w rozmowę
Czy u Was też jest już tak przeraźliwie zimno? Nienawidzę tego.

W szkole dzisiaj w miarę ok, znów intensywny wf, po którym nic mi się nie chce, a powinnam poćwiczyć jeszcze w domu. Czuję że przytyłam.

Włosy dzisiaj miały GHD
U mnie dzisiaj wyjątkowo wyszło słoneczko

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
A ta Equilibra ile koszci i gdzie ją dostanę?
16-30zł, na pewno dostaniesz w aptekach DoZ. Zastanawiam się nad ich odżywką, maską i tym aloesowym szamponem
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora