2013-09-19, 20:50
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Cytat:
Napisane przez XminorXlosX
|
Nie zazdroszczę, mnie też capnęło, tak znienacka 
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo
Osz, przypomniałaś mi, że muszę się niebawem zaopatrzyć w jakie godne smarowidło, coby zimę w jednym kawałku przetrwać..
Już wczoraj zauważyłam, że już mi się łokcie sypią. Fuck, no. 
|
Ja kupię balsam z ISANY z 10% mocznikiem, akurat od jutra ma być w promocji za 5.99 zł (Promocje w 'Skarb')
Cytat:
Napisane przez Kaveri
Ja teraz tylko kupuję masła Isany (kakaowe najlepsze, choć nie miałam jeszcze oliwkowego), jedyne które mi służą. No i zapach  Nieraz mam ochotę jedną porcję wsmarować, a drugą zjeść.
|
A mi w nie podpasowało - na początku był KWC - potem już tak nie działał i w połowie zaczął śmierdzieć stęchlizną.
Cytat:
Napisane przez Kaveri
Zaczynam pić drożdże 
|
Ja piję od początku września, ale będę pić w trybie trzytygodniowym. Ostatnio zalałam je przypadkiem lekko skiśniętym mlekiem (nie wiem co mi padło) - najobrzydliwszy napój ever, dałam radę z jednym łykiem 
Cytat:
Napisane przez miranda122
Jakoś nie mogę się dzisiaj wbić w rozmowę
Czy u Was też jest już tak przeraźliwie zimno?  Nienawidzę tego.
W szkole dzisiaj w miarę ok, znów intensywny wf, po którym nic mi się nie chce, a powinnam poćwiczyć jeszcze w domu. Czuję że przytyłam.
Włosy dzisiaj miały GHD 
|
U mnie dzisiaj wyjątkowo wyszło słoneczko 
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------
Cytat:
Napisane przez kascysko
A ta Equilibra ile koszci i gdzie ją dostanę?
|
16-30zł, na pewno dostaniesz w aptekach DoZ. Zastanawiam się nad ich odżywką, maską i tym aloesowym szamponem
|
|
|