Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-19, 19:49   #232
headzik
Raczkowanie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
A na korytarzu jakiś przystojniak ja bym udawała, że nie moja
no padłam hahahaha

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Nie jestem głodna, a ciągle po głowie chodzi mi jedzenie. Nie umiem się powstrzymać i jem
A ja ile bym nie zjadła to zaraz jestem znowu głodna. Dziś nawet się popłakałam, że tż zjadł wszystkie cukierki, a zrobi to bo wie, że nie lubię słodyczy.

U mnie z ruchami to było tak, że wyczekiwałam ich od samego początku praktycznie, co mi się w brzuchu coś "przewróciło" to już nadzieja. No a tak faktycznie chyba pierwszy raz poczułam rybkę tak na 100% jak byłam megamegamega wkurzona i zestresowana i siedziałam w samochodzie jakoś dziwacznie z podkurczonymi nogami (dzieciaczki podobno czują to co mama i wydaje mi się, że to może przez stres tak zaszalało i jeszcze to ściśnięcie brzucha), a 4 dni po tym już stuknięcia pierwsze były. Teraz to bardzo często w ciągu dnia czuję małego pływaka, a jak nie mogę w nocy zasnąć to już w ogóle. Może tak wcześnie (17tc) bo nie mam jeszcze brzucha a dzidź podobno spory już? No i ruchliwe makabrycznie było na usg. A jak jestem tylko szczęśliwa to mnie stuka, np jak dziś podglądałam pizzę w piekarniku.
headzik jest offline Zgłoś do moderatora