Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusiowy:-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-20, 10:33   #1504
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio

wszystkim

dominika ty lepiej nie gdybaj tylko idzcie do tej klinki niepłodności bo to jest conajmniej ciekawe ... Moja koleżanka poleciała do polski bo już 2 razy poroniła i poleciała do polski i poszła do ginekologa żeby zbadał co i jak położyli ją do szpitala na jakiś czas i zrobili wszystkie badania i wyszło że ma zakrzepicę żył w macicy i za każdym razem jak zachodzi w ciążę to robi się skrzep w macicy i po ciąży... muszą teraz się na to leczyć ale mają szansę tymbardziej że Oni już mają prawie 4 latka w domu i wcześniej nie miała takich problemów , podobno tak sie czasami robi po porodzie wiec może u was też jest jakaś przyczyna do zdiagnozowania i to tylko kwestia wyleczenia?

Co Wy dzisiaj spać kobietki nie możecie?? Ja idę dziś do pracy i tak mi się nie chciało wstać a przez ostatnie dwa dni wolnego godzina 7;30 pobudka no problem... WTF?
Ale miałam dzisiaj koszmar!!!! Boże śniło mi się że jacyś gangsterzy weszli nam na chatę u mojej babci byliśmy tam wszyscy moi rodzice mój Tz babcia...
Natalyyya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując