Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koniecznie przeczytać!!! Zastosowanie wody utlenionej o jakim się wam nie śniło!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-20, 13:38   #114
Agnieszka987
Zakorzenienie

Dot.: Koniecznie przeczytać!!! Zastosowanie wody utlenionej o jakim sie wam nie sniło

Cytat:
Napisane przez asiulkaa Pokaż wiadomość
Możesz sobie przejrzeć historię moich postów i sprawdzić czy kiedykolwiek reklamowałam jakiś koncern farmaceutyczny i gdzie skoncentrowana jest moja aktywność (akurat bardziej interesuje mnie dział zrób to sam, tutaj to taka odskocznia). Jeżeli jest ktoś podejrzany to przede wszystkim ktoś kto znalazł się przed chwilą na forum, straszy wyimaginowaną chorobą, która podobno powszechnie występuje, a po 3 postach reklamuje stronę internetową która sprzedaje specyfik na tę chorobę. Jeżeli nagle pojawiają się dwie nowe osoby i jedna przytakuje drugiej, starają się zdyskredytować innych natarczywie wmawiając poglądy których te osoby nie mają (uwielbienia dla firm farmaceutycznych) tym bardziej świadczy o współdziałaniu lub działaniu jednej osoby.

Ja nikomu nie odmawiam ograniczenia się do leczenia wodą utlenioną, ale jeżeli przekonuje się innych do rezygnacji z leków na rzecz terapii niepopartej żadnymi badaniami to jest się po prostu namawiającym innych do samobójstwa. Było wielu ludzi którzy przerywali terapie lekowe na rzecz alternatywnych metod i niestety często kończyło się to śmiercią. Moje sumienie nie pozwoliłoby mi na coś takiego.

Za to opowiadanie o powszechności jakiegoś schorzenia (czytaj- na pewno Wizażanki takie coś macie), a kilka postów dalej reklamowanie strony internetowej która sprzedaje "leki" na tę chorobę jest zwykłą reklamą, niestety bardzo niskich lotów.

Oczywiście nie chodzi o reklamowanie wody utlenionej, chodzi o zaszczepienie niechęci do firma farmaceutycznych i przychylniejsze spojrzenie na "alternatywne metody leczenia" oraz specyfik który reklamuje znajomy.

Ja myślę., że nie ma sensu ta rozmowa, poniewaz wieslawpanek to jak juz wiadomo reklama, natomiast fitness68 w pierwszym swoim poscie zareklamował klub fitness, a w 4 kolejnych nawoływuje o wodzie leczacej... Oba przypadki zgłoszone. Z mojej strony to wszystko.
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując