Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-22, 14:07   #1219
201703061427
Konto usunięte

Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel

ale dzisiaj jest przygnębiający dzień , własnie zjadłam obiad i siadłam na chwile do kompa.

Cytat:
Napisane przez mystery_ Pokaż wiadomość
heeej
Ja już na nogach. Wczoraj byłam z TŻ i ze znajomymi na kręgielni. Było świetnie Z początku oczywiście szło mi beznadziejnie, ale nabrałam wprawy i później prowadziłam Gdy wróciliśmy to poszliśmy do kumpla i tam spróbowałam Wyborowej Mango, która mnie już dłuższy czas kusiła Na ogół fajnie smakuje, pachnie, ale jednak na wódkę to słaba jest Lepsza czysta. Tyle śmiechu było. Wczorajszy wieczór był naprawdę udany

A jak u was wczoraj minął wieczor?
no ja juz wczoraj wspominałam ze jechała do knajpy z tż i jego kolegami i oczywiscie jeden jest tak udany że sie spóznił ponad 2 h czekalismy na niego tyle w knajpie u nas plusem jest ze postawili mi 2 piwa ale wkurzyłam sie na tż bo dopiero co wraca i oczywiscie zawsze musi być taki dobry , pózniej mój tż też sie wkurzył bo zaczął mówic ze on liczył ze już będziemy z powrotem a tu nawet jeszcze nie wyjechalismy . Dziś z nim gadałam i dopiero sie wkurzył bo zwrócili mu kase za paliwo która zgubił , także wyszedł na tym ... . To fajnie że Ci się podobało sama przeszłabym się do prawdziwej kręgielni. Hehe to niezle jak bardziej czysta smakuje Ci od smakowej
Cindypewnie odsypia a ja poszłam spać o 4 i juz o 7.30 na nogach byłam

Wieczorem też się pewnie widzę z tż może zdjęcia mi pokaże pare pocztówek już widziałam i jakoś to zleci
201703061427 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując