Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spray, krem, mleczko, zel UV - co na co i dla kogo?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-07, 07:37   #5
L_V
Zakorzenienie

Dot.: Spray, krem, mleczko, zel UV - co na co i dla kogo?

Cytat:
Napisane przez stellla Pokaż wiadomość
Tak, mam swiadomosc, ze temat byl wielokrotnie walkowany, ale ze wzgledu na mnogosc watkow i postow ciezko mi znalesc takie podsumowanie: to i to dla tlustej cery ok, to zdecydpowanie za ciezkie itp. Ale ok, przejrze tamten watek. Dzieki.
Nie ma i nie bedzie takiego "przepisu" gdyz osoby z np. mieszaną czy tradzikową skrą chwalą sobie emulsje Avene, która jest dosyć ciężka jelsi chodzi o konsystencje, a niektórych "suchoskórnych" zaychaja lekki Anthelios DP. Nie mozna generalzowac w kwestii filtrów. CHyab musiz wszystko wyróbowac na sobie.

Ja w tym sezonie zachwycam się nowosći LRP - Lait Veloute, konsystencja mleczka, ale rzadka! Mało sie swieci i szybciutko sie wchłania. Kocham tez emulsje Avene która wg mnie wcale nie jest tłusta.

I daj sobie spokój z tymi 2,5 ml - jesli nie jestes w stanie wmasowac takiej ilosci, to wcieraj mniej. Nic na siłe. Z czasem skóra przyzwyczai się do większej ilosci kosmetyku.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując