2013-09-23, 20:08
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Właśnie jesteśmy po pierwszym żółtku Najpierw zaczęłam dawać samo ale strasznie sypkie i wypadało Filipowi z buzi, miał wszędzie a najwięcej na szyi, więc na szybko wzięłam dołożyłam 2 łyżeczki musu brzoskwinia-jabłko, zamieszałam i zjadł aż mu się uszy trzęsły
Cytat:
Napisane przez jolanT

pierwszy raz zostałaś chrzestną?
|
Tak pierwszy raz
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21
mój słoików z mięsem też za bardzo nie chce, za to jak sama mu zrobię to wcina (babcia mu cielaczka uhodowała)
Dzisiaj krew w żyłach mi zamarzła. położyłam KArola w łóżeczku, odwracam się za chwilę a on tak się na boku podciągnął przy szczebelkach, że aż głowa wystawała nad łóżeczko... do tego jedną nogę na górę zarzucił... zamarłam. tż będzie dziś obniżał poziom
|
Co do słoików to zauważyłam to samo, jak sama zrobię to zjada po 180-200ml a kupnego słoiczka z mięsem nie bardzo pół do 3/4 dużego a warzywne jadł całe
Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891
Pytanie z serii głupich. Jeżeli rozszerzam dziecku jedzenie, próbowało już prawie wszystkich warzyw, wiekszość owoców, na początku dostawał po łyżeczce, dwie a nic się nie dzieje z brzuszkiem i wszystko jest ok to ile czasu musze wprowadzać zanim podam pół malego słoiczka a potem cały??? Narazie daje tak jak ptaszkowi po troszku, dla poznania.... a widze ze on aż się pali do tych sloiczków a ja po 3 dniach wyrzucam więc moge już zwiększać do całego???
|
Ja od początku dawałam tak, żeby przez 3 dni dać cały mały słoiczek. Pierwszego dnia ze 3-4 łyżeczki, następnego jeszcze więcej a kolejnego pozostałą część.
Cytat:
Napisane przez nestelle
dziewczyny w co ubieracie dzieciaki na dwór? kurtki -jakie a moze kombinezony cienkie ? ja juz sama niewiem ...jestem za zimnym chowem ...ale ta pogoda dobija raz zimno raz ciepło ..... efekt taki ze moj syn albo w bluzie albo kurtce .do tego namietnie zdejmuje skarpety i wszelkie "na stopy" ....
|
Ja ubieram najczęściej body z długim rękawem, grubsza polarkowa bluza, spodnie, czasem rajstopki pod spód. Kilka razy założyłam kurteczkę na polarku.
Cytat:
Napisane przez Demeter
Dziewczyny, znacie słoiczki Hamanek ? Bo Kubuś je uwielbia, mama mi w Czechach kupuje, wydają się ok - Kubcio jadł maliny, jabłko.
|
Mi coś świta, że jakaś taka albo może podobna firma jest w Auchan ale nie próbowałam.
Cytat:
Napisane przez Tasia34
Oprócz 5 mcy Krzysia dziś też inna rocznica - nasze 16 lat z TŻ 
|

dla wszystkich dzisiejszych solenizantów
Nestelle witaj z powrotem
|
|
|