2013-09-24, 17:52
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
hej dziewczyny!
nadrabiam
Cytat:
Napisane przez anns_
musli wyszło ok, jutro zjem z jogurtem
co do powidełek spróbowałam i są mega dobre. nie za słodkie, ale mają posmak czekolady. jeśli chodzi o kalorie to jest to znikoma ilość, bo na kilka słoiczków powideł jest tylko jedna GORZKA czekolada + 2 łyżki kakao. Więc jak zjem jakąś kanapkę, czy dodam do omleta trochę powideł to nawet 1 kostka czekolady się na to nie załapie 
|
ooo,chyba że tak-pysznie to brzmi
Cytat:
Napisane przez agulaaaa
hej
Ja już po śniadaniu  za oknem piękny błękit nieba i słońce, taką jesień kocham  idę porobię trochę zadań, potem skoczę na zakupy, a bliżej wieczoru w ramach odmóżdżenia pobiegam sobie 
Tak mówicie o studiach i ja niedługo większe zapasy na stancję muszę zrobić, wywiozę trochę przetworów i w spożywczym jakieś długotermionowe produkty pokupuję  NA uczelni dość łatwo udaje mi się wszystko kontrolować  no i dołożyłam biegi, więc pmam nadzieję pierwsze efekty będzie widać już za jakiś czas 
|
u mni tez dziś było słonecznie,ale wietrznie...
Cytat:
Napisane przez magda_lena40
Dzień dobry 
|
hej 
Cytat:
Napisane przez dzovana
ja próbuję zadania robić z matmy, ale znowu idzie jak po grudzie. Ja pierdziele, zadania są z kosmosu
Dziś robię znowu dzień bez ćwiczeń, żeby kręgosłup się zregenerował, bo kuźwa boli cały czas. Jakieś maści od trenera będę musiała wziąć zapewne.
śniadanie i obiad za mną (  ) dawka pieczywa została już wykorzystana, więc do końca dnia omijam pieczywo szerokim łukiem 
|
pewnie,odpocznij sobie dziś
Cytat:
Napisane przez anulciak85
Hej. Przepraszam że mało się udzielam ale powrót do pracy i sytuacja w domu odbiła się stanami lekowymi i znowu funkcjonuje na lekach. Staram się jak mogę...poświęcam się ale nikt tego nie docenia...
Dietę staram się trzymać, od jutra zaczynam zabiegi na kręgosłup i jeśli będzie dobrze to po 10tym wrócę na silownie.
Wierzę że się w końcu ułoży ale narazie jest fatalnie...
|
hej,jasne-są rzeczy ważniejsze niż forum-dobrze,że trzymasz się dietki
|
|
|