2013-09-24, 18:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Cytat:
Napisane przez ryba91
podziel sie wiedzą, ja też zrobię dla siebie i sprawdzę czy sie zgadza, zawsze mnie takie rzeczy zastanawiały- czy wierzyć czy nie. Mój uwielbia gwiazdy, ale o horoskopach wyraża sie raczej negatywnie.
a co do grzybków- uwielbiam  dzisiaj widziałam za jedyne 19 zł podgrzybki . Dlaczego nikt nie chce jechać na grzyby!!!??? bo ja chce a wszyscy sie ze mnie smieją ze po co ja, no ale skoro oni nie chcą to kto?? hahaha może urodzę tam ;P
|
mniam 
chciałabym iść na grzybobranie z tatą ale z tym brzuchem nie ujdę 1,5 godziny w jedną strone do lasu, a na rowerze jechać to już nie ma szans...
jak mam się podzielic wiedzą?
z reguły mam wiele w glowie, ale mam też pod ręką książki, bo o pewnych znakach zodiaku wiem mniej a o innych więcej 
Cytat:
Napisane przez nasturcja7667
Co do gołąbków: moja siostra kupiła kapustę mini. Miała 2.1kg  więc zrobiłam raptem 8 zawijanych gołąbków i 5 po cygansku [kapusta poszatkowana do farszu] i okazał mi się głąb  Te pierwsze jeszcze się duszą.
|
kapusta rodem z UK mini version 
Cytat:
Napisane przez adoosienka
|
nie nazywam się tarocistką 
wróżę tylko dla przyjemności własnej i dla tej drugiej osoby.
osobiście nie uznaje wróżenia przez net, bo każdy z nas ma unikalną wibrację i aurę, trzeba tą wibrancję nanieść na karty i wtedy wróżyć.
no i ja w ciąży nie wróżę, nikomu, nawet samej sobie, ciężarnym też bym nie wróżyła...
pewna starsza "czarownica" powiedziała żeby karty w ciąży odłożyć na bok.
jest coś potężnego w tych kartach i daje sobie na wstrzymanie z kartami.
profile astrologiczne tak, ale nie dla wrożenia.
O ile dobrze pamietam, to Jaśko będzie pukładanym, bardzo wrażliwym emocjonalnie i spokojnym chłopcem, będzie się łatwo garnął do wiedzy i będzie lubiał mieć wszystko "poukladane i zaplanowane".
Najważniejsze w jego profilu od strony "co mama i tata musi" to zapewnienie bezpieczeństwa emocjonalnego i poczucie pełnego wsparcia, zwłaszcza jak już podrośnie.
|
|
|