Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-24, 23:30   #1691
anns_
Zakorzenienie

Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII

Cytat:
Napisane przez f _ c k yea Pokaż wiadomość
Miśki kochane, jak zwykle z doskoku, nie nadrabiałam, bo przeczuwam zapalenie spojowek (łapie mnie raz do roku i mniej więcej zaczyna się tak jak teraz) i nie chcę się doprawić.

Jutro jadę do Warszawy z H., wracamy w czwartek wieczorem więc pewnie wtedy, albo w piątek się odezwę i zdam relację. Postaram się być grzeczna

Do usłyszenia kochane
udanego wyjazdu i zdrówka

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
zaraz nadrobię, ale nie wierzę kto nie wygrywa 3:0... ten nieeee

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
Maliny + mleko + lody + lód

Nie, jeszcze studiujemy wcale. Byłyśmy obie na krakowskim salonie maturzystów.
to ten shake nie taki zły (tylko te lody). A w cukiernii jakbyś dopadła ciacho to mogło być o wiele gorzej
To idźcie na jeden kierunek, traficie do jednej grupy i super będziecie pilnować siebie nawzajem by nie podjadać
Co do "TYLKO 5km" to jak biegam ostatnio non stop po 10, to 5 mnie tylko wkurzyło w klubie napisałam o moich ambitnych planach, a tu nagle taki słaby bieg no ale jutro będzie lepiej, o

Dziś dzień jako tako niezły. Na koniec po biegu zjadłam jogurt z moimi domowymi musli w sumie to węgle, ale wyczytałam, że po biegu można je zjeść jak najbardziej, tylko nie w ogromnych ilościach.
Dziś oprócz tego słabszego biegu zaliczyłam też 5-kilometrowy spacer. Jutro podobnie-idę z koleżankami na spacer(chyba nawet dłuższy) a oprócz tego chcę przebiec dyszkę

agula mierzysz ile km biegasz jakąś aplikacją? bo tak z ciekawości chciałam wiedzieć ile km mniej więcej robisz w te 40 minut

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora