2013-09-26, 07:27
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)
Diabli mnie się wydaje że ta nakładka nie wystarczy. a dziecko jeszcze w zimie nie będzie chodzić/biegać tylko będzie nieruchomo w tym wózku (tzn nie mówię o wierzganiu tylko że będzie siedzieć ciągle) i wydaje mi się że body z długim rękawkiem, sweterek, kombinezon i kocyk to za mało (a więcej chyba pod kombinezon się nie wciśnie). ja teraz mniej więcej tak Przemka ubieram (tylko zamiast kobinezonu ciepły polarek) a będzie jakieś 20 stopni mniej.
tylko teraz mam inny dylemat - w Jedo te pałąki do przytrzymywania się łapkami przez maluszka są dość nisko, zmieści się tam śpiworek kocyk złożony da radę, ale śpiworki chyba są trochę grubsze?
qrde Przemek z dnia na dzień wstaje wcześniej ... dziś 6.45 już marudził tak że musiałam go wziąć, od tygodnia tak ... miesiąc temu zdarzało mu się do 9 ale mu powiedziałam że chyba oszalał, dałam na matę i szczęśliwy, a ja jem śniadanko 
a w nocy tak sobie myślałam że niedawno w Biedronce były tak przecenione mm, i się wściekałam że 1 nie ma, a przecież Przemek za niecałe dwa tyg skończy 6 miesięcy i powoli na 2 będziemy przechodzić ... matko jak ten czas leci ... a propos ... będziecie podawać to same mleko następne co początkowe? tak chyba najlepiej?
Diabli, dzięki za linka z Biedronki tak mi się przypomniało, że tydzień temu kupiłam sobie Małą Syrenkę na dvd ... polowałam na to od kilku lat, dawno nie wznawiali i koszta na all osiągały po 500 zł, a teraz wznowili 3 tyg temu, ja się zorientowałam kilka dni temu i na empiku itp nie było już, dorwałam na allegro ;p mama tylko patrzyła jak zamawiałam i pytała czy mały chłopczyk będzie to oglądał ... a to nie dla niego, to dla mnie
Czas edycji: 2013-09-26 o 07:31
|
|
|