Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013,
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-26, 13:08   #121
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
i zajdziecie kochane
Tak jest szefowo

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Masakara z Wami Człowiek jeden dzień nie ma czasu, a tutaj nowy wątek powstaje (+ tyyyyle do nadrabiania w poprzednim ).

Na razie przeleciałam mniej więcej przez ten, a poprzedni może w weekend uda mi się nadrobić, jak pewnie nastanie cisza

Wczoraj rano w końcu pogodziłam się z TŻ-em ("w końcu", bo chyba nigdy nie mieliśmy tak, żeby 2 wieczory z rzędu nie odzywać się do siebie ). I nawet miło spędziliśmy dzień: pojechaliśmy z Bubą do Muzeum Techniki, później udało się wymienić buty na większe (mimo braku paragonu ), zjedliśmy w KFC. A TŻ nie poszedł do pracy ani na noc (a tak planował), ani z samego rana - stwierdził, że trzeba nadrobić zaległości w małżeńskich obowiązkach Więc od czasu pogodzenia zaliczyliśmy już 3 serduszka

U mnie na śniadanie wczorajsze kurczaki z KFC

Mi mama każe jeść orzechy brazylijskie na przytycie - w Auchanie mi kupiła

A powiem Wam jeszcze, że wczoraj dowiedziałam się bardzo smutnej rzeczy... niedawno dowiedziałam się, ze kuzynka jest w ciąży, o którą długo się starali. A wczoraj okazało się, że maluszek umarł Była chyba w 4. miesiącu... tydzień temu miała USG, na którym było wszystko ok, a wczoraj kolejne i okazało się, że dziecko już nie żyje (miała wcześniej jakieś problemy, stąd tak częste badania - no ale lekarze mówili, że już jest dobrze). Nawet nie poroniła, więc czeka ją jeszcze jakiś zabieg albo wywoływanie porodu...
Smutna wiadomość, zwłaszcza, że tak długo się starali
Strasznie mi przykro z powodu kuzynki jakie to jest nie sprawiedliwe

Super, że się pogodziliście

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a ja np odczuwam moookro ale jest taki wodnisty i może też tylko w środku jest rociągliwy

ale u mnie zawsze najbardziej było widać przy robieniu 2 w wc ale miałam biegunkę więc teraz od 2 dni cisza w tym temacie jak to u mnie bywa więc nawet nie wiem jak sprawdzić

ja lubię tylko jak TŻ mnie masuje i użyje balsamu
Ja w środku czułam mokro i tak też było i dlatego grzebałam sobie aby zobaczyć jaki ten śluz jest przez wiesiołek było ciężko ocenić ale jak się nie uda zajść w tym cyklu to w kolejnym znów będę go brać bo podoba mi się taka szybka owulka

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora