Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-26, 12:57   #3516
magda10maj
Przyczajenie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
My będziemy zamawiać z tej strony te: http://decorisus.pl/p/7/230/8648/DOP...30/akwn/z.html
Nie wiem jak z ich jakością, ale może wybierzemy się osobiście do Warszawy i zobaczymy...
A może któraś z Was zamawiała próbki?

Na mojej sali też jest organza zawsze, mi się to tak średnio podoba, ale TŻ się podoba Więc zgodziłam się na kolor piaskowy. Żeby pasowało do motywu

U mnie będą bańki na pierwszy taniec, bo mój DJ ma wytwornice baniek mydlanych

Dziewczyny, jak Wam kiedyś wspominałam chciałam zrezygnować z kwiatów na sali, bo:
1. nie mam ich w cenie
2. z sali dekoracja kwiatami jest bardzo droga
3. szukam oszczędności, a kwiaty to spory wydatek

I chciałam zrobić dekoracje morskie, jakieś muszle... Ale jak ostatnio byliśmy na wesel u tej kuzynki TŻ to właśnie ona miała takie dekoracje i zero kwiatów... I było jak dla mnie trochę łyso.
A moja sala jest elegancka, więc jednak bez kwiatów być nie może.
I wczoraj wpadłam na koncept - storczyki!
Jak się podzieliłam tą myślą z TŻ to mu się początkowo nie podobała, ale jak pokazałam mu inspiracje, to mówił, że super
I pomyślałam, że zapakowałabym je w wyższe, smukłe białe donice i obkleiła delikatnie muszlami, żeby było z motywem, co o tym myślicie?
Wklejam kilka inspiracji
Cenowo liczyłam około 300-350zł (to jest 1/3 ceny jaką chce sala za deko ), więc znośnie, no i plus, że potem storczyki możemy zabrać z powrotem.
Oczywiście storczyki białe
Wklejam Wam też zdjęcie ustrojenia mojej sali, myślicie, że będzie pasować?

No i bukiet marzeń
te storczyki to super pomysl. Nasza sala ma to w dekoracji ktora jest wliczona w cene "talerzyka" tak to wyglada jak na zalaczonym zdjeciu. Do tego ja bede miala wiazanke ze storczykw w kolorze przewodnim.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF2649.jpg (98,6 KB, 26 załadowań)
magda10maj jest offline Zgłoś do moderatora