2013-09-26, 14:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie
Cytat:
Napisane przez agnieszkaK
pewnie,że rozmawialiśmy, mało nazwane, nawet fochy były i co tylko. Ale ja go rozumiem, jak wychodzi po 7,a wraca po 21,a i później, to nie ma siły. Owulkę,mam zawsze w tyg, więc nie ma jak odpocząć, pracuje fizycznie, ma dużo stresów. A takie wymuszone serduszka, to nie wiem czy coś dają. Przedwczoraj, to np wymusiłam serduszko i było owszem, ale żołnierze nie wyskoczyły na pole bitwy, więc stwierdziłam,że w takich warunkach, to na pewno nic z tego nie będzie. God nic z tym nie zrobię. Ja wiem,że on bardzo chce dziecka, no ale fizycznie nie daje rady. Dlatego stwierdziłam,że bez sensu jest,żebym ja się dziennie tym zadręczała, co ma być to będzie. Bo już nie wiem co mam zrobić.
|
Rozumiem i Ciebie i jego. A co to za praca, że tak długo pracuje? Jakbym była na jego miejscu to zapewne też by mi się nie chciało... no nic dziwnego... tutaj fochy nie pomogą niestety. Jakoś trzeba sobie z tą sytuacją poradzić... przecież nie może być tak, że zrezygnujecie z dziecka.
|