Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-26, 15:07   #823
justine_87
Raczkowanie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
podwójne gratulacje

Dzięki dziewczyny za zrozumienie jak podczytywałam inny wątek ciążowy zanim do Was dołączyłam to dziewczyny uważały pójście na zwolnienie za wykorzystywanie państwa dla własnego widzimisie i w ogóle jak można iśc na zwolnienie w I trymestrze jeśli oprócz samopoczucia nic nie dolega. Wedlug mnie należy się nam spokojna ciąża i możliwość nabrania sil przez te 9 miesięcy. Dużo też pracodawców wykorzystuje Nas za marne grosze (mając w poważaniu to że jesteśmy w ciąży i obowiązuje nas inne zasady w pracy przez ten czas) więc dlaczego mamy się męczyć psychicznie i fizycznie skoro nie mamy na to siły .Jakby któraś z Nas miała stracić maleństwo przez pracę na pewno by sobie nie darowała.
To moje zdanie w tej kwestii i mimo że troche brakuje mi moich obowiązków to wiem że mam w życiu inne priorytety i nie wiąże z tą firmą swojej przyszłości.

Tak z innej beczki ostatnio mój tż taki był kochany dla mnie, że postanowiłam mu sprawić jakiś prezent. Wstyd powiedzieć ale w lipcu mial urodziny i nic mu nie dałam . Więc dzisiaj poszłam i kupiłam mu GTA V, a niech się cieszy, tyle mi o tej grze gadał .Najlepsze Pan w sklepie życzył mi dobrej zabawy bo gra jest świetna
Podpisuję się pod Twoimi słowami o L4 w ciąży i skłaniam się coraz bardziej do zwolnienia
WOW, ale świetny prezent klask i:
Ciekawe, jaka będzie reakcja TŻ

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
GTA świetna gra, chociaż najlepiej wspominam GTA I nie miałam komputera, więc na wakacje jeździłam do mojej cioci, gdzie kuzyni mieli komputer i tam pól dnia jeździłam, zabijałam, przejeżdżałam, mordowałam i jakoś wyrosłam na prawego człowieka

Jeszcze wszystko przed Tobą

Mikołaj jest już z nami!

Bloguję
justine_87 jest offline Zgłoś do moderatora