podwójne gratulacje
Dzięki dziewczyny za zrozumienie jak podczytywałam inny wątek ciążowy zanim do Was dołączyłam to dziewczyny uważały pójście na zwolnienie za wykorzystywanie państwa dla własnego widzimisie

i w ogóle jak można iśc na zwolnienie w I trymestrze jeśli oprócz samopoczucia nic nie dolega. Wedlug mnie należy się nam spokojna ciąża i możliwość nabrania sil przez te 9 miesięcy. Dużo też pracodawców wykorzystuje Nas za marne grosze (mając w poważaniu to że jesteśmy w ciąży i obowiązuje nas inne zasady w pracy przez ten czas) więc dlaczego mamy się męczyć psychicznie i fizycznie skoro nie mamy na to siły

.Jakby któraś z Nas miała stracić maleństwo przez pracę na pewno by sobie nie darowała.
To moje zdanie w tej kwestii

i mimo że troche brakuje mi moich obowiązków to wiem że mam w życiu inne priorytety i nie wiąże z tą firmą swojej przyszłości.
Tak z innej beczki ostatnio mój tż taki był kochany dla mnie, że postanowiłam mu sprawić jakiś prezent. Wstyd powiedzieć ale w lipcu mial urodziny i nic mu nie dałam

. Więc dzisiaj poszłam i kupiłam mu GTA V, a niech się cieszy, tyle mi o tej grze gadał

.Najlepsze Pan w sklepie życzył mi dobrej zabawy bo gra jest świetna