|
Dot.: Przebarwienia
tak również o tym słyszałam ewentualnie czytałąm,badania robiłam takie podstawowe oczywiście bo pani doktor stwierdziala ze ona zadnych plam na mojej twarzy nie widzi i sobie nic z tego nie zrobila(mimo iż bylam umalowana,to prześwituje przez makijaż wiec trzeba być slepym naprawde). dala mi skierowanie na badania typu krew,etc . ogolnie to chyba dla niej wyolbrzymilam problem! cos było nie tak dokładnie nie pamiętam ale nie wiem nie znam się na tym. Szanowna Pani doktor przepisala leki i kazala przyjść za 6tyg powtórzyć badania ale to tylko badania krwi moczu cos na zelazo,więc watpie żeby wykazalo cos konkretnego. Moim zdaniem to powinna się bardziej zainteresować no ale coz moje samopoczucie zycia w zgodzie z wlasna cera nie lezy jej na sercu:P bywa! mysle ze laser bylby tu najbardziej skuteczny! ale obecnie finansowo nie jestem w stanie sobie zapewnić serii tych zabiegó,a sadze iż byłoby ich kilka,wieć ratuję się kremami;d a jakiego kremu z filtrem uzuwasz? czy on nie robi problemu pod makijaż ? ;'(
|