Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jakie studia?
Wątek: Jakie studia?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-26, 18:23   #7
Fleur_D
Zakorzenienie

Dot.: Jakie studia?

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość
1) tak - masz rację - pojęcie humanisty co raz bardziej zanika a szkoda. Prawdziwy humanista bowiem to człowiek uzdolniony wszechstronnie - zarówno artysta jak i inżynier. Człowiek, którego pasjonuje zarówno sztuka jak i technologia. Mi się zawsze z prawdziwym humanista kojarzyły np. z architekturą - studia mocno techniczne natomiast w wersji z prawdziwego zdarzenia trzeba mieć jeszcze serce dla sztuki.
2) odstaw myślenie o przyszłość na rok czy dwa bo nie dość, że podejście masz strasznie dziecinne (medycyna - ah szacunek, nauczyciel - mało pracuje i zarabia kokosy, prawo - nie mam pleców ale chociaż się dobrze wykłocam...) to jeszcze sama dobrze nie wiesz czego chcesz
3) ten twój nowoczesny "humanizm" też chyba pora zwryfikować bo jak Ty te swoje opowiadania tak piszesz jak ten post to ja Ci kariery pisarskiej nie wróże. Kompletnie nieczytelnie się wypowiadasz.
Miałam napisać dokładnie to samo i też w punktach
Dodam tylko, że musisz się napradę wziąć za pisanie przemyślanych i UPORZĄDKOWANYCH wypowiedzi, bo bez tego to nawet na teście gimnazjalnym przepadniesz. Można mieć piątki za wypracowania, a położyc egzaminy, gdyż tam nie liczy się lanie wody. Ale może z wiekiem przejdzie.
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując