2013-09-26, 19:41
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Mi z lusterkiem było niewygodnie, musiał golić TŻ 
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;43007625]Chyba miałabym obawy [/QUOTE]
Jak powiedziałam TZtowi, że za jakiś czas to chyba on będzie musiał mnie golić to się przestraszył - boi się, że mi zrobi krzywdę. Sam ni goli się maszynką, bo ma małą brodę.
Cytat:
Napisane przez ejani
nie wiem, czy powinnam zdradzać takie szczegóły, ale kładę sobie na brzegu wanny takie małe lusterko stojące, siadam na złożonym ręczniku na drugim i działam (taki mój patent jeszcze sprzed ciąży), na razie działa, zobaczymy jak długo 
|
Pisz, pisz. Każdy pomysł jest dobry. Może twój uda mi się wykorzystać 
Co do wosku, to ja nigdy u kosmetyczki nie robiłam bikini (depiluję się depilatorem, a bikini maszynką jednorazową), ale myślę sobie, że to może być jakaś opcja przed porodem.
Cytat:
Napisane przez Negrid
Ja też mam problem ze zwierzątkiem. Chodzi o to, że moja mama dostała propozycję wyjazdu na 3 tyg do Holandii. Pojechała tydzień temu. Od tego czasu jej piesinka (kundelek, ale traktowany jak członek rodziny, wszyscy ją baaardzo kochamy bo jest słodka) w ogóle nie chce jeść :/ Nie chciała iść z nami wczoraj na spacer a zawsze jak tylko słyszała słowo spacer to się cieszyła niczym ten pies
http://humor.pl/filmy/110639-pies_ci...dzie_na_spacer
tylko nie skakała tak wysoko bo jest mniejsza.
Wiem i rozumiem, że ona tęskni, ale zjadła wczoraj 2 plasterki kiełbaski i wsio... na karmę nawet nie spojrzy. A mamy nie będzie jeszcze co najmniej 2 tyg. Zna się któraś na psychologii zwierzaków?
(wiem tak trochę nie związane z tematem)
|
Strasznie mi przykro nie znam się na pieskach... Wiadomo, tęskni. Może trzeba mu poświęcić znacznie więcej uwagi niż zwykle? (ale pewnie to robicie).
Witam się też z nowymi Mamusiami, bo gapa ze mnie i zapomniałam 
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------
Cytat:
Napisane przez iwantyou99
Co do wosku to powiem z doświadczenia ze lepsza jest pasta cukrowa bo niepodraznia tak jak wosk wiec uniknięcie krostek i innych cudów.
|
O, zapomniałam o paście cukrowej. Dzięki to na pewno lepsze rozwiązanie
|
|
|