Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar L
Wątek: Scent Bar L
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-26, 20:02   #4228
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar L

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Czyli pachnie podobnie, tylko nie ma mocy?

Z górą problemu nie mam
1.dużo biedniej czyli mniej składników i 1/8 dawnej mocy - stara śmierdziała znaczy pachniała mi na ręce 36 godzin mimo mycia , a toto góra 6 godzin wytrzymuje
2.ufff

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

2. jestę Tobą, tzn jesteśmy słodziakomaniaczkami, u mnie mieszka wiele rodzinek zapachowych, (mam 4 wnęki ) czekolady, kokosy, orienty różne no i teraz płodzę miodowe rodzinki - nie mylić z rodzynki

3. ja to zobaczyłam
1. ja mam wszystko przemieszane - wanilia , czekolada , kawa , jakieś upiorne coś co ma być likierem pomarańczowym ale wali przesłodzonym toffi , ananas , malina ,i jakieś kfiatki czy cuś
2.
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
a farmony polecałaś figa + daktyle? bo nie mogę znaleźć
wanilia plus daktyle bo figi jeszcze nikt nie srobił krem dokadłubny i skrub
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
albo zagotować mleka, wrzucić krówki, kawe, zabełtać i już
za dużo zachodu , za długo i 300% pewności że się przypali
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Od ponad tygodnia marzłam w domu i się wkurzałam czemu jeszcze nie grzeją. A dziś dopiero wpadłam na to, że chyba powinnam odkręcić wajchę na korytarzu Tak to jest jak chłopa nie ma pod ręką
pchepracham ale ja kiedyś się dziwiłam, czemu pralka mi nie pierze - któreś z praw Marfiego czyli każde urządzenie będzie działać lepiej , jeżeli włożysz wtyczkę do gniazdka

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Coś mi się nie cytnęło ad sinupret farmony - należy unikać masła czekolada i pistacje , bo się źle wchłania i farbuje skórę na brązowo - robi się taka brązowa powłoka która się zwałkowywuje pod dotknięciem jest do doophy jednem słowem .Natomiast z czystym sumnieniem polecam kawowy piling tiramisu i kawowy suflet do kadłuba marcypanowy piling i mleczko takoż . Jest jeszcze mleko do kąpieli czekolada i pistacje ale tyż marne , bo pafnie właściwie tylko z butelki , wlane do wody traci zapach najlepsza jest kawa i wanilia z daktylami

kupiłam żel Joanny waniliowy olejek wanilia i śmietanka kupię po pierwszym

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2013-09-26 o 20:04
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora