2013-09-26, 20:02
|
|
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
Napisane przez winter76
Czyli pachnie podobnie, tylko nie ma mocy?
Z górą problemu nie mam
|
1.dużo biedniej czyli mniej składników i 1/8 dawnej mocy - stara śmierdziała znaczy pachniała mi na ręce 36 godzin mimo mycia , a toto góra 6 godzin wytrzymuje 
2.ufff 
Cytat:
Napisane przez rachell111
2.  jestę Tobą, tzn jesteśmy słodziakomaniaczkami, u mnie mieszka wiele rodzinek zapachowych, (mam 4 wnęki ) czekolady, kokosy, orienty różne no i teraz płodzę miodowe rodzinki - nie mylić z rodzynki
3.  ja to zobaczyłam
|
1. ja mam wszystko przemieszane - wanilia , czekolada , kawa , jakieś upiorne coś co ma być likierem pomarańczowym ale wali przesłodzonym toffi , ananas , malina ,i jakieś kfiatki czy cuś 
2.
Cytat:
Napisane przez Florens
a farmony polecałaś figa + daktyle? bo nie mogę znaleźć 
|
wanilia plus daktyle bo figi jeszcze nikt nie srobił krem dokadłubny i skrub 
Cytat:
Napisane przez Maja102
albo zagotować mleka, wrzucić krówki, kawe, zabełtać i już
|
za dużo zachodu , za długo i 300% pewności że się przypali 
Cytat:
Napisane przez winter76
Od ponad tygodnia marzłam w domu i się wkurzałam czemu jeszcze nie grzeją. A dziś dopiero wpadłam na to, że chyba powinnam odkręcić wajchę na korytarzu Tak to jest jak chłopa nie ma pod ręką
|
pchepracham ale ja kiedyś się dziwiłam, czemu pralka mi nie pierze - któreś z praw Marfiego czyli każde urządzenie będzie działać lepiej , jeżeli włożysz wtyczkę do gniazdka 
Cytat:
Napisane przez Maja102
|

Coś mi się nie cytnęło ad sinupret farmony - należy unikać masła czekolada i pistacje , bo się źle wchłania i farbuje skórę na brązowo - robi się taka brązowa powłoka która się zwałkowywuje pod dotknięciem jest do doophy jednem słowem .Natomiast z czystym sumnieniem polecam kawowy piling tiramisu i kawowy suflet do kadłuba   marcypanowy piling i mleczko takoż . Jest jeszcze mleko do kąpieli czekolada i pistacje ale tyż marne , bo pafnie właściwie tylko z butelki , wlane do wody traci zapach najlepsza jest kawa i wanilia z daktylami   
kupiłam żel Joanny waniliowy olejek wanilia i śmietanka kupię po pierwszym
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P. 
Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2013-09-26 o 20:04
|
|
|