Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-27, 10:10   #4358
juz_mam_konto
Zadomowienie

Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XI

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
My o ślubie gadamy, ale czekamy ze wszystkim (nawet z zaręczynami) aż się nam wszystko poukłada w życiu - czyli praca. Staż związku mamy podobny. A ile macie lat jeżeli mogę zapytać? I czy Wasi znajomi mają już ten krok za sobą? Bo wbrew pozorom to ma spory wpływ na chłopów
23/24. Ja też chce z tym poczekać, ale to właśnie ze względów finansowych/zawodowych. Jednak psychicznie byłabym gotowa na ślub za jakieś 2 lata. A on.. nie. Co innego słyszeć argumenty, które są dla mnie zrozumiałe(kasa, zamieszkanie razem), co innego takie coś.

Znajomi - u mnie coraz więcej osób się żeni ze znajomych, dwójka najbliższych przyjaciół nie. Jego dalsi znajomi - podobnie, bliżsi nie, ale znając jego znajomych - to i lepiej.
Najbardziej to on patrzy chyba na związek swojej siostry, która jest zresztą z jego kumplem, dwa lata starszym. Straszny dzieciuch moim zdaniem. Dla TŻ to chyba jest jakiś wyznacznik ten ich związek. Dla mnie nie, m.in. dlatego, że wiele razy się zdradzali. Ja mu powiedziałam, że moim zdaniem to on się jego siostrze nigdy nie oświadczy.

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
Okej. Jutro mijają 4 tygodnie LC. Zdjęcia z dziś. Jestem przed @, ale jest najszczerzej zaskoczona tym co widzę. Zdjęcia są na luzie. Części pod pępkiem zawsze schodzi na końcu, więc szybko się jej nie pozbędę.
Waga stoi od tygodnia, wprowadziłam zmiany, więc czekam aż wreszcie ruszy
Zmieniłam majtki bo w tamtych nic nie widać
Więcej zdjęć przed i po (golizna) zamieszczę w klubie, bo sie tutaj...no po prostu wstydzę.
Suuuper. A jak Ci brzuch maleje.

juz_mam_konto jest offline Zgłoś do moderatora