Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-27, 13:05   #1651
oldzinx
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Oldzinx na jakie modele patrzyłaś? Bo ja znalazłam info że maxi cosi priori sps wys. 68cm a chicco x-pace 60cm, ale to na szybko więc sama nie wiem
Faktycznie, a mi coś się popieprzyło i myślałam ze ten chico wyższy. Z tego co widzę to MC Priori 68cm, a Chicco Xpace 62,5cm (a wysokość samego oparcia tylko 56cm). Nie mogę znaleźć ile MC ma wysokości samego oparcia ale dziewczyny które już mają może zmierzą.

A może CYBEX Juno Fix 4* ADAC (na all ok. 530zł są), wysokość 72-89cm, zagłówek z 8stopniową regulacją wysokości.

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
ja kupilam spodnie kombinezonowe + kurteczke w sklepie cocodrillo.. byla promocja na ciuszki

Moj dzis zjadl pierwsza zupke zrobiona przez swoja mamuske... jarzynowa z kawalkiem mieska.. tez kawalki kuraka nie podchodzily ale zjadl i teraz spi, mam nadzieje, ze trawienie bedzie ok

Oldzinx.. ja wlasnie chce kupic taki fotelik aby moj wielkolud sie miescil imial wygode, mam pustke w glowie co zakupic hmmm a juz musze bo kg mu nie odejme

Dzisiaj pierwszy raz wlozylam swoje dziecko do spacerowki na połzeżąco... dziwny byl ten swiat dla mojego synka oj dziwny.. no i nie wiem w gondoli juz ledwie sie miesci wiec nie wiem czy na spacerowke sie przenosimy...
Boli mnie fakt, ze w wozku bylo dzieciatka a teraz powoli robi sie kawal chlopa... no coz zycie..
Z tej bolączki wywołałam trochę zdjęć (po urodzeniu, po 1 mc, po 2 miesiacach i aktualne) u miejscowego fotografa ale cena 1 foty mnie powalila... no coz taki spontaniczny wypad ale slono kosztowal.. juz teraz wiem co to wywolywanie zdj w necie albo w rossmanie
Eluśka teraz jesteś "Supermama"- nowy avatar widzę
Pochwal się zakupami
W sprawie fotelika jestem cały czas nie powiem gdzie a szukam i szukam...

Co do wózka miałam pytać które z was już na siedząco jeżdżą? Nam wózek rozkłada się albo całkowicie na płasko albo na siedząco, nie ma tej opcji w połowie leżącej (chyba że nie wiem jak ustawić). Podkładam kocyk ale czasami nie mam jak zejść z dzieckiem na ręku, torbą, zabawkami i jeszcze kocykiem do okrycia plus kocem pod głowę itd. Do siedzącej pozycji Tomek jeszcze za mały.
A widzę że chłopak ciekawy, garnie do świata a tu musi leżeć

Co do krowiego mleka mam ciekawy artykuł (chociaż ja nie mówię mleku nie, sama piję i jem duużo przetworów mlecznych, Tomek też pewnie będzie jadł- ale artykuł warty poczytania) http://www.neurokultura.pl/prawa-czo...271-mleko.html

Edytowane przez oldzinx
Czas edycji: 2013-09-27 o 13:26
oldzinx jest offline Zgłoś do moderatora