Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak smażyć rybę?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-27, 14:22   #1
invisible_01
Zakorzeniona
 
Avatar invisible_01
 
Zarejestrowany: 2010-02
Wiadomości: 23 947

Jak smażyć rybę?


Witajcie Uwielbiam rybki i mogłabym je jeść codziennie, ale mam problem z ich smażeniem. W pamięci mam wspaniałe ryby mojej babci, mięsko było zwarte, panierka nigdy nie odchodziła... Moje nie zawsze tak wyglądają. Czy macie sposoby na to, żeby ryba była zwarta, nie rozłaziła się? Zawsze osuszam ją przed smażeniem, potem smażę bardzo powoli na rozgrzanym oleju, żeby nie tylko panierka się zarumieniła, ale też żeby było dobre w środku, no i klapa. Będę więc wdzięczna za wszelkie rady!
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując