Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013,
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-27, 15:22   #503
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
Ja dziś zaspałam na 10.50 z córką do szkoły
Wszystko przez to, że poprzedniej nocy mało spałam a dziś się też obudziłam o 5.00 z bólem i nie mogłam zasnąć. Jak zasnęłam ok 7.00 to nie słyszałam budzika no i obudziłam się 10.45

Ja zmieniłam, bo stwierdziłam że by się bardziej dzieciowy przydał A swoją drogą to mi się marzy taki maluszek z brązowymi oczkami, ale u nas nie ma szans na takie oczka, więc pozostaje mi się napatrzeć na avatarek

Juliette już w ciąży, to może u mnie na szczęście będzie taki avek
A możesz mi jakiegoś linka dać dokładnie w którym to jest miejscu? Albo adres? Bo jak tż będzie miał na południe to mnie zawiezie rano Będę musiała mu ściemnić, że jakieś inne badania

dla tż-ta Mój na szczęście się przejął i mimo, że dla niego seks nie jest numerem 1 to się naprawdę stara Jak tak dalej pójdzie to będę się chciała starać o kolejną piątkę dzieci, bo przynajmniej będzie dużo serduchowania

Mam to samo, ale z powodu usunięcia zęba. Tez taki posmak metalu, bleeee

to ja wkładam tylko tą cienką końcówkę tak do miejsca w którym się zaczyna robić grubsza. Jakoś mi tak dziwnie byłoby coś takiego wsadzać tak głęboko, ale pewnie byłyby wyższe te tempki jakbym głębiej wkładała. Teraz zmieniać nie będę już, ale jutro najpierw zmierzę normalnie a zaraz potem tak głębiej i zobaczę jaka różnica jest

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Tak swoją drogą to mi się skończył premium na ovuf i teraz czarno-biało buu
Chciałam przedłużyć sobie mailami znowu, ale już chyba się nie da??
Wie ktoś coś o tym? Wcześniej dodawało punkty a teraz nic
Zakładasz fikcyjne konta i z głównego ovu wysyłasz na nie zaproszenia pamietaj jak założysz fikcyjne konto na ovu to musisz jeszcze poczekać na mail potwierdzający inaczej nie zaliczy Ci tego.

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
dziewczyny, mnie przez weekend nie będzie, wyjazd rodzinny, nie wiem czy zdąże jeszcze dzisiaj wyniki bety napisać, oczywiście o ile raczyli na dziś zrobić, ale proszę o kciuki

Od rana mam kołatania serca przynajmniej tak mi się wydaje nigdy tak nie miałam i do tego jakaś infekcja przez to ganianie do kibelka się zaczyna ehh

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora