Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-27, 16:55   #3485
olanna
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość
Uwaga!: śnieg
I uwaga, będzie niedługo TAK!
Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, któraś z Was pisała o czekoladzie, pysznej czekoladzie. Można prosić o nazwę na priv? Nie umiem odnaleźć tego wpisu, dziękuję

a jeszcze jedno, czy zamawiałyście może czekoladę do picia z chocolissimo? warta "zachodu" czy nie?
Z Chocolissimo próbowałam tylko "zwykłych" czekoladek w różnych smakach, były przepyszne! Ale z czekoladą do picia nie miałam do czynienia.

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Ja także myślę, że te 2 tygodnie przed wigilią to już najwyższa pora Wszystkie chyba wiemy, jak to wygląda przed świętami

O właśnie Poza tym uwielbiam wieczorne spacery, kiedy wszystko jest białe, a dodatkowo śnieg powoli leci z nieba, w absolutnej ciszy...

Wysłane
Co do czekolady z chocolissimo nie mam pojęcia, ale sama chętnie poczytałabym jakieś opinie
O, tak! Za te chwile, poza BN, najbardziej kocham zimę!

Co do wysyłania prezentów- też uważam, że trzeba to zrobić sporo przed samą Wigilią. Nie dość, że poczta ma zwiększone obroty, to my same będziemy miały pewnie dużo na głowie.

A w ogóle umawiamy się, że otwieramy przesyłki w tym samym dniu czy każda w swoim czasie?

olanna jest offline Zgłoś do moderatora