Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trądzik
Wątek: Trądzik
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-08, 08:58   #441
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@
Dot.: Trądzik

Cytat:
Napisane przez Wiolka1984 Pokaż wiadomość
czesc. ja wam cos powiem. długo sie lecze na trądzik bo juz jakies 5 lat. ale dopiero w październiku zeszłego roku trafiłam na normalnego lekarza. okazało się ze to nie jest "zwykły" trądzik. po krostach zostawały mi śady które długo się goiły a i tak zawsze zostawał po nich dołek. okazało się ze to była reakcja organizmu na prątki gruźlicy.i organizm tak reagował - po odpowiednich badanaich, ktore nie sa drogie. zaczęłam od grudnia brać Aknenormin i problem zaczął znikać. powoli bo same wiecie ile trzeba czasu na wyleczenie tego dziadostwa. ale są efekty.w kwietniu skonczyłam kuracje teraz jestem na witaminach. zobaczymy jak sie teraz bedzie wyglądać moja buźka. ale jak brałam te tabletki to: nie przetłuszcza mi sie skóra buzi i włosy - co tej pory było dużym problemem.
moze zapytajcie lekarzy o te tabletki. one kosztują u mnie 40 zł-10 sztuk. ja wybrałam 7 opakowań, do tego skinoren i retin-a, wszystko ładie się zagoiło,no jeszcze z na policzku prawym troche widac, ale w porównianiu z tym co było........zresztą nie ma porównania. wystarczył kompetentny lekarz
pozdrawiam
możesz opowiedzieć wszystko o kuracji Aknenorminem? zaczynam po wakacjach i chciałabym wiedzieć wszystko

73->72->71->65->60
martina@ jest offline Zgłoś do moderatora