Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-28, 13:43   #3453
anulka2205
Wtajemniczenie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość

Ale ekstra

No właśnie ja też nie mogę tego zrozumieć, jakieś tam przepływy przecież są, po co dziecko wyjmować, no ale lekarzem nie jestem
Paulina czy ty nie myślałaś żeby to skonsultować z polską ginką, tam gdzie chodziłaś?
To znaczy nie sądzę, żeby ktoś chciał małej zaszkodzić ale dziwne to dla mnie

A ja wczoraj pierwszy raz popłakałam się przy TŻ zupełnie bez powodu- to znaczy on chciał gdzieś wyjść a ja nie i o to wylałam morze łez , normalnie jak małe dziecko, jak mi tak hormony tak dalej będą szalały to dziękuję.

I jeszcze mała mnie mnie denerwuje/ martwi- od kilku dni tak jakby się zaklinowała z prawej strony, to nie jest ból no ale w ogóle nie ma mowy żeby się zgiać, siedzi pod tymi żebrami non- stop.

Lekarz mi tydzień temu mówił jak jest ułożona, więc jeśli się nic nie zmieniło to tak plecami mi rozpycha brzuch w prawą stronę a lewa jest zupełnie pusta, nie wiem czy martwić się tym czy to tak może być
jesli z ruchami wszystko jak zwykle, to wydaje mi się, że tak może być, ale też- lekarzem mnie jestem

De no to pomyślnego rozwoju sytuacji pozostaje życzyć

Ryba mus nie mus- dobrze trochę podnieść

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora